Gosiek33 06.04.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzień dobry, zupełnie pogubiłam się czasu brak, nie nadążam, wpadam na moment ślad zostawić takiego wczoraj upolowałam cytrynki też fruwają http://img151.imageshack.us/img151/5755/dzialka5042009077.jpg Nie byłam u Rasi więc się jeszcze nie spotkaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 czesc BarrankiMiło było Was poznać i pogadać chwile i przeżyc.Polejecie jakiej dobrej siekierowatej kawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.04.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 czesc BarrankiMiło było Was poznać i pogadać chwile i przeżyc. Polejecie jakiej dobrej siekierowatej kawy? Siekierowatą to na działce. Tu można sobie pozwolić na włosską... http://www.barranki.com/slides/Como%20i%20okolice%20353.jpg Nam też było miło i generalnie polecamy się na przyszłość . Źeby było śmiesznej na forum GW, gdzie się niegdyś udzielaliśmy, mieliśmy nick właśnie z myszą związany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.04.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Byliscie u Rasi a dlaczego się nie poznaliśmy Doberek Pasie, bo my byliśmy na drugąipół zmianę - dotarliśmy dopiero po 19. Ale za to zamknęliśmy zebranie razem z Kruellą . Chyba się minęliśmy. Ale co się odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.04.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 doberek świat jezd jednak mały:) Nooooo, duchaty, ale że ty się zalogowałeś na naszej wsi a my nic o tym nie wiemy? Ale przynajmniej masz teren rozpoznany jak przyjdzie co do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.04.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 i z barankami tyż się minęłam i z Kruelcią...ech , koniecznie trza poprawiny zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.04.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 i z barankami tyż się minęłam i z Kruelcią...ech , koniecznie trza poprawiny zrobić masz całkowitą rację Dobrosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.04.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Damy radę (czyli jak w sygnaturce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 06.04.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 i z barankami tyż się minęłam i z Kruelcią...ech , koniecznie trza poprawiny zrobić jakbym wiedziała, że będziesz to bym na robotach tak długo nie siedziała Chciałam jeszcze rzec, że miło mi było poznać barranków dwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.04.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 i z barankami tyż się minęłam i z Kruelcią...ech , koniecznie trza poprawiny zrobić jakbym wiedziała, że będziesz to bym na robotach tak długo nie siedziała Chciałam jeszcze rzec, że miło mi było poznać barranków dwoje tez się misnełyśmy, ale moje male zegnało sie kilkanascie razy zanim w koncu opuscilismy Rasiowy przybytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.04.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 i z barankami tyż się minęłam i z Kruelcią...ech , koniecznie trza poprawiny zrobić jakbym wiedziała, że będziesz to bym na robotach tak długo nie siedziała Chciałam jeszcze rzec, że miło mi było poznać barranków dwoje tez się misnełyśmy, ale moje male zegnało sie kilkanascie razy zanim w koncu opuscilismy Rasiowy przybytek Tak właśnie było . I dlatego - między innymi zdążyliśmy poznać myszy plan aluminiowych okien i samą mysz wraz rodziną całą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.04.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 i z barankami tyż się minęłam i z Kruelcią...ech , koniecznie trza poprawiny zrobić jakbym wiedziała, że będziesz to bym na robotach tak długo nie siedziała Chciałam jeszcze rzec, że miło mi było poznać barranków dwoje Bo ja byłam , ale jakby mnie nie było.Na 20 minut w biegu zajrzałam , bo mi chory mąż i stęsknione dziecię piskali , żebym wracała. Ale jeszcze się odkujemy , no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzień doberek miło było was poznać, chociaż w progu . Jednak co się odwlecze, to nie uciecze i mam nadzieję, że niedługo spotkamy się na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajorCarter 06.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Świetny dziennik, z pomysłem, zaczytałam się... A na komentarzach codziennie kawę serwują, będę częściej wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.04.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Świetny dziennik, z pomysłem, zaczytałam się... A na komentarzach codziennie kawę serwują, będę częściej wpadać Wpadnij jutro rano, bo dzisiaj po kawie juz tylko puste filizanki zostały, a ja bym jeszcze się chetnie napiła. Dzisiaj dwie dostałam,były pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.04.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Goście miłe nasze ponieważ dziś z rańca śmigamy świtem do Gdyni służbowo i wrócimy dopiero wieczorem, zostawiamy tu dla spragnionych przybyszy małe conieco. Dopuszczamy także wszystkim zaprzyjaźnionych bywalców do pełnienia honorów http://konarzewska.pl/gallery/drawings/kawa.jpg http://img.interia.pl/koneser/nimg/Przepis_tort_Sachera_2465993.jpg smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 kurna nie pude do pracy zawtra..nio kurna..falstart wyspac siem mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 A dlaczego mnie tu jeszcze nie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 A dlaczego mnie tu jeszcze nie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 doberek kawkę proszę http://www.spengler.pl/img/kawa_rys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts