dobroszka 06.07.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 no prawie MATKA CIOCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 były lodziki?a nie mówiłam? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 To strasznie szkodzi, straaaasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Pani lidszu proszona jest o zarezerwowanie miejscowki w pociagu do Wrocka. ja już mam zarezerwowaną miejscóweczkę w Zuzki samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Pani lidszu proszona jest o zarezerwowanie miejscowki w pociagu do Wrocka. ja już mam zarezerwowaną miejscóweczkę w Zuzki samochodzie Nie o taka mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Pani lidszu proszona jest o zarezerwowanie miejscowki w pociagu do Wrocka. ja już mam zarezerwowaną miejscóweczkę w Zuzki samochodzie Nie o taka mi chodzi... A co mi tu za prywata po nocy odchodzi, ha? Siem pytam, co z tego będę miał ja, z tej kasy biletowej, spowiadać mi się tu jusz natymiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Pani lidszu proszona jest o zarezerwowanie miejscowki w pociagu do Wrocka. ja już mam zarezerwowaną miejscóweczkę w Zuzki samochodzie Nie o taka mi chodzi... OK, już wiem o co biega jutro robię rezerwację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Pani lidszu proszona jest o zarezerwowanie miejscowki w pociagu do Wrocka. ja już mam zarezerwowaną miejscóweczkę w Zuzki samochodzie Nie o taka mi chodzi... OK, już wiem o co biega jutro robię rezerwację No normalnie a te dalej swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 no nie gasić światło i bujać sie, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 paaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Pani lidszu proszona jest o zarezerwowanie miejscowki w pociagu do Wrocka. ja już mam zarezerwowaną miejscóweczkę w Zuzki samochodzie Nie o taka mi chodzi... OK, już wiem o co biega jutro robię rezerwację No normalnie a te dalej swoje... Bo ja tu biznes krece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 to może pozmnieniało siem... I bendziesz zamieszkanką budowy? taaaaak jezd. melina number 21 no i piknie a co w melinie można wypić a rózne fajne trunki, ale i tak najwięcej jest wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.07.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 to może pozmnieniało siem... I bendziesz zamieszkanką budowy? taaaaak jezd. melina number 21 no i piknie a co w melinie można wypić I kiedy? Się pytajom spod 4E To i ja sie dołączam spod 88H No i właśnie o to mi chodziło Zuzanaka. A tu mnie gościu w urzędzie straszy że jak on na kontrolę przyjdzie i dom będzie nie zamieszkany to mi cofnie meldunek Cześć tak przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 dziwne. przecież adres zameldowania i adres zamieszkania to dwie różne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.07.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 dziwne. przecież adres zameldowania i adres zamieszkania to dwie różne rzeczy Ja to wiem, ty to wiesz tylko ten pan z urzędu czegoś nie kuma Tak sobie myślę, że chyba połowa polaków nie miałaby meldunku bo mieszkają w innym miejscu niż są zameldowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 jakby tak miało być to w NIPie-3 nie byłoby rubryki adres zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 jakby tak miało być to w NIPie-3 nie byłoby rubryki adres zamieszkania Eee z urzędem już nie zadzieram ale do pana się pofatyguję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 a może po prostu nie rozdrapywać tematu i pana olać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.07.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 a może po prostu nie rozdrapywać tematu i pana olać Myśłisz że jak tam pójdę za dwa trzy miechy to nie będzie mnie pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.07.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Czeeeeeść wszystkim Monia, a ty jesteś teraz niezameldowana nigdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts