78mysz 07.07.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Napić się w melinie? Powód zawsze się znajdzie pt/sob?Zapraszam. Kto jeszcze? Kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 dzień doberek zostawiam i lecę z samochodem do serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 a może po prostu nie rozdrapywać tematu i pana olać Myśłisz że jak tam pójdę za dwa trzy miechy to nie będzie mnie pamiętał a musisz iść sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ZAPRASZAM DO LICYTACJI http://forum.muratordom.pl/licytacja-na-rzecz-tomka1950,f145.htm przeslij dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzień dobry Barrankom gdzie się podziewacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.07.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.07.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Łojesoooo, więnc ja robię trzy rzeczy naraz od wczoraj, a pani barrankowa dwie, czyli razem pięć Miło nam że martficie siem, myślę, że jutro już zaczniemy powoli się odzyskiwać dla ludzkości... Na razie to ja nie wiem, o której wyjdę z roboty, ale na pewno nie za godzinę, ani nawet za dwie też nie... A na pysk padam benc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Biedaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.07.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Wiesz jak to jest - mogę puścić dodatek do druku do przed jutrzejszym pierwszym wydaniem. Czyli teoretycznie jutro do jakiejś 15. Ale mam wieczorem dyżur, więc nie chce mi się znowu siedzieć od rana do wieczora i puszcze dziś. Ale to potrwa. Łojesu A na wsi to nie byliśmy od niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Puszczaj i wracaj do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.07.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Hej Barranki! Brranku Drugi daj linka do swojego sssstreszczenia. pliiisss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.07.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć rasiula za wielką kałużą. A co, niech stracęhttp://blog.rp.pl/romanski/2009/07/08/odwolania-pozegnania-powitania/ Jak tam w NYCu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.07.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Łodżizas, on ten barranek to naprawdę ma w tym tygodniu za swoje. Tyra tak, że jeszcze mi się zazipie A ja też, ale mniej, bo ja tylko półtorej gazetki obrabiam. Ale mam katar, nie jadłam od dwóch dni obiadu (gotowanie dla jednej osoby jest bessensu) i w ogóle kcem na wieś. Chyba nam się karpie zalengnom... I będzie obiad Dzieńdobrywieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzieńdobrywieczórnocny barranku jeden ja właśnie kończę taki okres wzmożony w pracy więc potrafię się wczuc dokumentnie. pocieszające jest to że już niedługo ogarnie was błogie uczucie że to już za wami. do następnego razu oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.07.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Elfiku, jak byś przy tym była.... Dobrze że to moje badziewie to dwumiesięcznik a drugie kwartalnik, miesięcznika bym nie zdzierżyła chyba bueee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.07.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Łaaaaa, jak to się stało że mi powiadomienia Raśkę Zza Wielkiej Wody przegapiły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ja miałam miesięcznik więc sobie wyobraź kwartalnik.... marzenie.... chociaż z drugiej strony oprócz tego że rzadziej to zapieprz jest ten sam bo oczywiście wszystko się zostawia na jedną chwilę. ja pamiętam jak było z naszym rocznikiem. oczywiście w grudniu, zapach pierników, a tu wszyscy z podkrążonymi oczami i obłędnym wzrokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.07.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ha A dziennik to rzeźnia. Nie dość, że na okrągło, to ani w tym sensu nie widać, ani wielkiej satysfakcji. Ot taśma produkcyjna Ech, jakież to było cudne być naczelnym miesięcznika, to były czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dziennik? hardcore normalnie. nawet nie próbuje sobie wyobrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.07.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Właśnie w dodatku o samorządach przez trzy dni przerzuciłem łopatą 42 teksty - jako redaktor, sekretarz (załatwianie z fotoedycją zdjęć), kontrola składu, a częściowo skład własny, bo jak się zna quarka, to po prostu chcem lecieć szybcej, i oczywiście jutro do normalnej roboty przy gazecie. Wyzysk. I komu to potrzebne? Ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts