malgos2 08.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Frustrujace to fakt... Skrzydla to mozna na prowincji rozwinac, mowie Wam. Tam nie maja co robic i na przyklad redakcja dostaje kase na lazenie po knajpach i felietony a'la Maklowiczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.07.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ja miałam miesięcznik więc sobie wyobraź kwartalnik.... marzenie.... chociaż z drugiej strony oprócz tego że rzadziej to zapieprz jest ten sam bo oczywiście wszystko się zostawia na jedną chwilę. ja pamiętam jak było z naszym rocznikiem. oczywiście w grudniu, zapach pierników, a tu wszyscy z podkrążonymi oczami i obłędnym wzrokiem No ja też kiedyś miałam... I trzy kwartalniki też kiedyś miałam... Ale ludzi miałam do roboty, albo chociaz jednego. A tera kryzys panie przyszedł i dupa zbita. Howgh Barranek - do dooooomu!!!!!!!!! Wyślijże to w cholere i tak nikt tego czytał nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.07.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Frustrujace to fakt... Skrzydla to mozna na prowincji rozwinac, mowie Wam. Tam nie maja co robic i na przyklad redakcja dostaje kase na lazenie po knajpach i felietony a'la Maklowiczowe. Ooo, to co dla mnie mlask mlask, lubiem jedzonko - jakem pani barrankowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Frustrujace to fakt... Skrzydla to mozna na prowincji rozwinac, mowie Wam. Tam nie maja co robic i na przyklad redakcja dostaje kase na lazenie po knajpach i felietony a'la Maklowiczowe. Ooo, to co dla mnie mlask mlask, lubiem jedzonko - jakem pani barrankowa. Nooo, to na emigracje trza sie udac. Do Koszalina albo Rzeszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.07.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Frustrujace to fakt... Skrzydla to mozna na prowincji rozwinac, mowie Wam. Tam nie maja co robic i na przyklad redakcja dostaje kase na lazenie po knajpach i felietony a'la Maklowiczowe. Ooo, to co dla mnie mlask mlask, lubiem jedzonko - jakem pani barrankowa. Nooo, to na emigracje trza sie udac. Do Koszalina albo Rzeszowa. Rzeszów wolem z tego dwojga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Barranek - nie rób scen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.07.2009 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Barranek - nie rób scen ale który Nefciu? Bo już oba w domu Kłaniamy się naprawionemu kopytku i padamy na paszcze dobrrrrranoooocka wszystkim. Ale wy możecie imprezować dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2009 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Czolem barranki Dwa!!! Aha! Jam z nocnej sowy w raannego ptaszka przerobiona... Przegapic mnie dzis nie sposob... bede sie panoszyc u Wszepanstwa wlasnie, bo u mnie zamykluk i odpoczywanko... bylam dzisiaj tu: http://www.seasidejohnnies.com/ i tu: http://www.nybg.org/ I tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Tappan_Zee_Bridge ...aleee mam nozki zlazone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Łojezuuuuuuuuu.... Nocna dziewczynka dzień dobry śniepaństwu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Eeee, to Rasia byla nad innym oceanem niz ja... Rasiu, jeszcze sobie pojdz do Cloisters - na samej gorze Manhattanu, za Riverside Drive, zachodnia strona. Jest sliiiicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Hejka barranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 bylam dzisiaj tu: http://www.seasidejohnnies.com/ i tu: http://www.nybg.org/ I tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Tappan_Zee_Bridge aaaaalee to niemożliwe jest, przecie jesteś tu, nie? A co jadłaś u johnniego? A ogród fajny? Zazdraszczam ojjak barranka ja. Ale fajnie fajnie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam Barranki wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Pani barrankowo, czy ty zauważyłaś że Raśka była w wikipedii? Od razu wiedziałem że to jakaś ściema jest normalnie Cze Lidziu, jak tam rurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Moge Wam zalatwic pobyt w wikipedii. Kilka osob juz tam wprowadzilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Przez Szuflandię? Tylko na rynku są przejściowe problemy z Polo Coctą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Nieeeee, trzeba tylko byc wystarczajaco pyskatym i zrobic duzo przypisow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 To ja się żegnam wieczorowąporą Do jutra Barranki. Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 papa (siedząc w robocie mówię to ja barranek, a pani barrankowa i sucz tam czekają ech... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Pani barrankowo, czy ty zauważyłaś że Raśka była w wikipedii? Od razu wiedziałem że to jakaś ściema jest normalnie Cze Lidziu, jak tam rurka? przyjdź do mnie i zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts