wu 10.07.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 dokształciłam się Efi mamy obydwie rację to na kartę jak w makro a karty dla firm budowlanych ale jak masz znajomego z kartą to możesz tam wejść z nim i kupić dla siebie i fakturę mieć na siebie ja nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.07.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 dobrze myślisz - te rzeczy się nie wykluczają - ja pisałam o sposobie kupowania to było do poprzedniego postu - napisałaś wtedy kiedy ja pisałam swój karte mam ale skąd masz informacje że fakturę możesz mieć na siebie? wydaje mi się to mało prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.07.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam Barranki kosmiczna kotłownia pikna, pikna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 dobrze myślisz - te rzeczy się nie wykluczają - ja pisałam o sposobie kupowania to było do poprzedniego postu - napisałaś wtedy kiedy ja pisałam swój karte mam ale skąd masz informacje że fakturę możesz mieć na siebie? wydaje mi się to mało prawdopodobne Hejka Fakturę możesz brać tylko na firmę, pod jaką jesteś zarejestrowana w ich systemie, bo odczytują kartę przy kasie i na tej podstawie robią transakcję. Nie próbowaliśmy inaczej, może można, ale nie chcę was wprowadzać w błąd, tym bardziej że my i tak najczęściej bierzemy paragon. Tak naprawdę to jest lepiej niż w makro, bo można od kogoś wziąć kartę i już jesteś gość, nie trzeba z nikim się prowadzać. Natomiast czy tylko dla firm budowlanych? Nas sie spytali o firmę po prostu, pani barrankowa prowadzi małe wydawnictwo, i to wystarczyło. Liczy się zarejestrowana działalność - może obniżyli pułap wstępu do systemu żeby zwiększyć obrót? Faktem jest, że na wiele rzeczy mają dobre ceny, choć w sumie asortyment nie jest rozbudowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.07.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 dzięki za info musimy tam zajrzeć - mamy pod płotem a było tyle rzeczy które mogliśmy tam kupić a pewnie przepłaciliśmy w casto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Na przykład całą kolekcję Legranda mają - w zależności od rodzaju pstryczka, tak od 15 do 20 co najmniej procent taniej niż np. w LM. To sprawdzaliśmy ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.07.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 akurat legranda moge miec najtaniej jak to możliwe. a i tak za drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 akurat legranda moge miec najtaniej jak to możliwe. a i tak za drogo No dlatego żeby mieć w kotłowni legranda kupiliśmy płytki po 20 zeta. Bardzo zabawnie nie trzymają koloru Jest tak... artystycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 10.07.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Siemano!!! To się nagadałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 http://www.platforma.co.pl/karta-platformy.html tutaj napisali że "Przy zakupach w Platformie, Wykonawcy może towarzyszyć jego klient. W razie potrzeby, Platforma może przyjąć płatność od klienta indywidualnego i wystawić na niego fakturę." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.07.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Kotłownia najładniejsza jaką widziałam Taka kosmiczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.07.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Może by tak założyć wątek: "Pochwalcie się swoimi kotłowniami"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.07.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ja sie nie zgadzam. nie dostałam zgody na wklejenie zdjęć od lubego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Może by tak założyć wątek: "Pochwalcie się swoimi kotłowniami"? Wątek niezły A jak reku i podepną do tych srebrnych rur, których specjalne nie chciałem zbudowywać, to już w ogóle się zadzieje Efi, my sami mamy poważny dylamant, do kiedy pokazywać zdjęcia, a od kiedy sobie odpuścić - jeszcze nie wiemy, na razie to jeszcze surowizna, ale nie wiem czy bym chciał źeby cała polska wiedziała gdzie stoi nasze łóżko To już chyba na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.07.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 łóżko to pół bidy. gorzej z zawartością kotłowni w której są jalarmy nie-jalarmy korki nie-korki i inne jakieś takie co to niekoniecznie powinny być publikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 łóżko to pół bidy. gorzej z zawartością kotłowni w której są jalarmy nie-jalarmy korki nie-korki i inne jakieś takie co to niekoniecznie powinny być publikowane A to akurat mamy zupełnie gdzie indziej Gdzieś tam... Ale będzie tam sprzętu fura... Na przykłąd taka skrzynia pompa ciepła Danfoss DP-H http://www.geoterm.pl/Pompy_ciepla/Pompy_Danfoss_DHP-H.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.07.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 o cholera! przypomniałaś/eś mi o stacji uzdatniania wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Też będzie, bo chcemy mieć możliwość przepinania się między wodą miejso-wiejską a własną ze studni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.07.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ja nie mam studni to źle? wiem że źle ale po prostu nie mam jej gdzie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 To zależy . U nas na wsi jest tak, że wodociąg ma wydajność grubo poniżej zapotrzebowania - są pod niego podpięte ogródki działkowe, a wokół wyrosło jednak sporo nowych domów. I im jest cieplej, tym w gminnym kraniku suszej. Poza tym są zakazy podlewania itp. Dlatego studnia i możliwość przepinania to dla nas rozwiązanie niezbędne. Zresztą studnia to była pierwsza rzecz która powstała na działce, zanim jeszcze się budowa zaczęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts