dobroszka 14.07.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 jak tak pisze i pisze i pisze i piiiiiszeeeeeeeeeeee to może jakiś brazylijski tasiemiec made in barranek wyjdzie Do ról Isaury i Leoncia zgłaszam Małgoś i Ducha , i tak już romansiujom sie po wszystkich wewontkach Ooooo, to mi sie podoba. Niewolnica moge byc. Mam nadzieje, ze mnie bedziesz krotko trzymal Leoncio. Może zamiencie sie rolami i Ty go przczołgasz.Po betonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Uwaga uwaga! Autor powiedział, że jeśli Państwo tu będą romansować pod kontrolą, to on w tymczasie ewentualnie popełni jakiś dalszy ciąg. Chyba złapał fazę... Panstwo nie sa ekshibicjonistami... Ale tak na tym pregierzu... Mrrrrrrau.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.07.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Kto mówi o ekshibicjonizmie? W tej komunie ekshi... tfu, nie istnieje. Tak że dawaj dawaj, pręgierz hm hm... mrrrraugh! A kto kogo przywiąże? I czym wysmaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Oczywiscie Leoncio Isaure... A czym? Hmmmmm... no to chyba nie do Isaury wybor nalezy, a moj Pan i Wladca sleepuje juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.07.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Jak tak myslę o zainteresowaniach Twojego Pana etcetera , to chyba tylko dechą może sieknąć...i teraz możemy się bawić w niuanse...czy nieoheblowana , czy z drzazgami , czy zaolejowana itp itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Jak mozesz kraine lagodnosci o takie straszne sklonnosci posadzac?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.07.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No wiesz jak się za bardzo wczuje w rolę i będzie miał dechę pod ręką....to się WSZYSTKO może zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.07.2009 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Może też z ukontentowaniem wbijać w jej białe ciało po jednej drzazdze Ewentualnie nahajem po białych plecach... A ona będzie krzyczeć: "katuj, tratuj, ja przebaczę wszystko ci jak bratu!" A tymczasem Autor pisze... a mnie zaczyanjom plontać sie literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.07.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Może też z ukontentowaniem wbijać w jej białe ciało po jednej drzazdze to się nazywa duchowa akupunktura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.07.2009 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No akukupunktura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Męcz mnie! Dręcz mnie Ręcznie! Smagaj, poniewieraj, steraj, truj! Ech, butem, Knutem, Znęcaj się nad ciałem mem zepsutem! Za cię, Dla cię W szmacie Ja pójdę na kraj świata, Kacie mój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.07.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A wiesz co było śpiewane w odpowiedzi na tę piosenkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Boje sie zapytac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.07.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 eeee pochrzaniło mi się , to na "Szuję" była odpowiedź ........ Shimmy szuja Szuja! Naomamiał, zatruł i nabujał! Szuja A wierzyłam przecież mu jak nikt! Szuja! Dziecku kazał mówić: „Proszę wuja”. Alleluja Wesołego! – zrobił mi i znikł. Szuja! Obrzydliwa larwa i szczeżuja. Szuja! Do najtęższych pierwotniaków rym. Szuja! Obojętny kamień i statuja! Fałsz i ruja ewidentnie powodują nim. Gdy życie zdarło z faceta już maskę – gdy mu fasada rozpada się z trzaskiem – gdy zza niej wyjrzy jak dupa z pokrzywy pysk zły i obrzydliwy i pryśnie cały blef – o, wtedy chociaż pragniesz powściągać – nie nasobaczyć i nie naurągać – choć inwektywą żywą nie chcesz chlustać – to same usta wykrzykną tobie wbrew: Szuja! Pióra by pożyczyć od Anouilha – szuja! – by opisać co to jest za typ. Szuja! kawał matrymonialnego zbója – z pieszczot dwója! Nieudana galareta z ryb! Szuja! Najpiękniejszy kęs mi życia ujadł – szuja! – i wytoczył hektolitry łez! Szuja! Cóż takiego uczyniłam mu ja, żem jak tuja poderżnięta przezeń dzisiaj jest? Mówię ci – poderżniętam jest! A w odpowiedzi: No co ja ci zrobiłem? No co? No co? No co? No co? No co? No co? No co ja ci zrobiłem? Cóż ci takiego zrobiłem oprócz dzieciątka – prócz tej pamiątki przemiłej po naszych piątkach? Wielbiłem twoje ciało, robiłem ci kakao, brudziłem raczej mało – aaa pukałem, zanim wlazłem, nie brałem, gdy znalazłem, nie szafowałem masłem jaaa! No co? No co? No co? No co? No co? No co? No co ja ci zrobiłem? Cóż ci to ja uczyniłem – jakąż to zbrodnię? – że dziś odwracasz się tyłem do mnie swobodnie? Nosiłem ci do pralni, paliłem minimalnie, czyściłem w umywalni krajan! Kolacje jadłem zimne, zalutowałem rynnę, a wady tak niewinne maaam! No co? No co? No co? No co? No co? No co? No co ja ci zrobiłem? Cóż popełniłem za winy – jakież przestępstwa – prócz tej niewinnej dzieciny w chwili szaleństwa? Prócz rączek oraz nózi – tyłeczka oraz buzi – co w niej się ząbków tuzin rżnieee? Z tatusia zdjęta skóra – ot, cała zbrodnia, która umieszcza na torturach mnieee! No co? No co? No co? No co? No co? No co? No co ja ci zrobiłem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A widzieliscie Isaure po slasku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.07.2009 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A widział ktoś drugą część odcinka 13? A? No. Barranek-autor ociera pot, rozciera spracowane dłonie i kłania się Państwu, kłania... kłania... Kurtyna. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Widzial, widzial. Waitingujemy na nastepny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.07.2009 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Teraz chwila oddechu, żeby Wuśka nadążyła . Nie może być tak, że una śpi, a tu się tforzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No i slusznie. Nie moze byc nikt poszkodowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.07.2009 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 To myy spadamy... A miało być tak pięknie, sziszka na balkonie, księżyc, ten tego no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts