Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To było do Nitusi. Zreszta od razu wiedziała o co chodzi :)

kochana !!!

proszę mi się tu nie fochać... ja u Ciebie codziennie jestem, ale gadacie na tematy które mnie dotyczyć będą za jakie - pi razu oko 2 lata :x

więc się nie wcinam.... bo się nie znam :) jeszcze :lol:

a córeczki brak - więc te różowości o których rozmawiacie to już zupełnie nie po drodze mi :( ech.... ale śliczności wynajdujecie to fakt :)

cudownie, pomyślał Dandi zajadając jabłka latosie i odpędzając natrętną lipcową muchę. Lektura ostatniego odcinka była wielce krzepiąca. Oprócz mnie jeszcze Barranki kombinowały jak tu nie dać się zerżnąć budując dom. To co teraz napiszę objawi moje kompletne zbydlęcenie ale tli się we mnie nadzieja, że kolejne odcinki ujawnią, że i Wam nie udalo się ocalić emocjonalnego tyłka 8)

To aż tak? W tym wieku? Czy od nadmiaru jabłek?

Gdyby nie to, że na publicznym forum staram się nie wypinać mego bekstejdżu zanadto, to bym Ci opowiedział mój Ty wesoły Barranku, co się dzieje z inwestorską pupą gdy ta podczas procesu domotworzenia jest ciut przymiękka.

Bosz :lol:

barranki2, pięknie :) te dwa nowe odcinki, po takiej przerwie, prawie mnie o palpitację serca przyprawiły. A drugi to już w ogóle poezja :) A fragment o mocy słów trafił dodatkowo w moje ostatnie przemyślenia na zupełnie inne tematy.

Nasza umowa była ściągnięta z FM minus niektóre fragmenty, razem z 7 stron chyba, znaków nie liczyliśmy :) Podpisanie jej zajęło nam dwa długie wieczory - pierwszy, na przeczytanie umowy przez majstra i skomentowanie co niektórych akapitów ("bo jak budowałem u X., to mieliśmy taka sytuację") - orientacyjnie około 3,5h, oraz drugi, na - niespodzianka - ponowne przeczytanie umowy przez majstra i luźne wypowiedzi na temat życia budowlańca ("bo jak w Y. wykopaliśmy rów, to się okazało, ze..."). Orientacyjnie - 4h :) Ale ostatecznie została podpisana, więc doszliśmy dalej, niz Wy z panem A zwarnym także panem B :)

Piszem siem otcinecek.

Dobroś, nawet nie mieliśmy co dzwonić, bo nam się dzień przewrócił do góry nogami i ostatecznie zamiast czerpać radość wczesnego wieczoru kupowaliśmy na gewałt płytki w TTW białe 30x60 bo wreszcie dowieźli, potem mieliśmy kurs do drukarni aż do Hipolitowa (monika, czy to nie jest gdzieś w twoich okolicach?), żeby zaakceptować jedną pracę do druku i jak docierliśmy do dom to była 22 prawie, a pani barrankowa to zakończyła maraton z jeszcze jednym projektem za 3 północ :(

Więc w klawiszki stukam nienerwowo, zaraz zapalimy sziszę i będzie cool :wink:

To aż tak? W tym wieku? Czy od nadmiaru jabłek?

Gdyby nie to, że na publicznym forum staram się nie wypinać mego bekstejdżu zanadto, to bym Ci opowiedział mój Ty wesoły Barranku, co się dzieje z inwestorską pupą gdy ta podczas procesu domotworzenia jest ciut przymiękka.

Bosz :lol:

Dandi, za mało aerobiku po prostu, za dużo za biurkiem. Tak się wtedy dzieje :wink:

Spoko Barranku Szisz(k)owany :wink: Zbiórka nie była obowiązkowa , więc tłumaczenia tyż nie są konieczne. Za to straciliście widok naszej ekipy chłodzącej się we własnoręcznie wykonanym basenie :o :lol: Jak podjechaliśmy na działke to się trochę zawstydzili i pouciekali do baraczku :) Także chwilowo mamy willę z basenem 8)