barranki2 16.07.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Toście Barranki dzisiaj poszaleli zakupowo A kiedy będzie można obejrzeć efekt tych zakupów w dolnej łazience ? I już się nie focham, tylko jak będziecie jechać następną razą w moje okolice, to dajcie znać pewnie w przyszły łik, bo to już naprawdę będzie co pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.07.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no no no , to poszaleliście dziś.I Myszowata od razu se zamówiła mozaike juz? Nie sądziłam,że aż tak ją zdopingowałam do zakupów To ja czekam na efekty mozaiek , białych płytek i wszystkich dotuptanych dziś dóbr. I sie pochwalę,że nam dekarz dziś odebrał więźbę i zadowolony byl bardzo.I kominy mamy już.I wiecha zawisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.07.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no no no , to poszaleliście dziś.I Myszowata od razu se zamówiła mozaike juz? Nie sądziłam,że aż tak ją zdopingowałam do zakupów To ja czekam na efekty mozaiek , białych płytek i wszystkich dotuptanych dziś dóbr. I sie pochwalę,że nam dekarz dziś odebrał więźbę i zadowolony byl bardzo.I kominy mamy już.I wiecha zawisła. Myśmy ją dzisiaj dodatkowo podkręcili, bo pojechałem na Bartycką i sie okazało że prawie nie ma już i nie wiadomo czy będzie w tej cenie jeszcze. No i zrobiliśmy wspólnie wielką akcję, w której myszota grała w gry telefoniczne a ja w gry sklepowe, w wyniku której wszystko zostało pozamawiane A z wiechą to bomba! Kurcze, a ja niby na urlopie i nie ma czasu dokładnie na nic - myślełem że kogoś nawiedzimy w tym czasie i d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Chałupa nie zajonc nie ucieknie . Jeszcze przyjdzie Barranek jeden z drugim do płota Wiecha nawet opita została.Przywieźliśmy jadlo i napitki dla ekipy i mój M. musiał zareprezentowac naszą familię i łyknąć za każdy komin , za wiechę i za cały dach.I strzemiennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.07.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 A ty tańczyłaś To się nazywa podział obowiązków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.07.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dobroszko ale okien to macie, a macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.07.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Ja jak zwykle z letka błaznowałam , mierzyłam ściany miarką i ganiałam za moim małym osobistym tornadem " Helenka" , które nie zważając na wieczorową porę ganiało jakby miało silnik odrzutowy wmontowany zamiast pupska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.07.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dobroszko ale okien to macie, a macie eeeeee , dlaczego? chyba w miare w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 gdzie spojrzę okna widzę odbierz pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.07.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 odebrałam I tu dzięki piękne. Zaraz się lecę odmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 czołem Towarzystwo. Ja dzisiaj to tak nakręcona jestem, ze nie wiem czy sie zatrzymam A Barranki widzialy u mnie w komentach jaka ładniusia łazienka w foreście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no no no , to poszaleliście dziś.I Myszowata od razu se zamówiła mozaike juz? Nie sądziłam,że aż tak ją zdopingowałam do zakupów To ja czekam na efekty mozaiek , białych płytek i wszystkich dotuptanych dziś dóbr. I sie pochwalę,że nam dekarz dziś odebrał więźbę i zadowolony byl bardzo.I kominy mamy już.I wiecha zawisła. Dobroś, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.07.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dzięki Lidzia , i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 znów się zmieniła. Chcesz Dobrosiu powiedziec, ze dla ciebie budowa to pikuś jak kopanie piłeczki. Taaaak ja wiem Gratulacje i kiedy zaczynają kłaść dachówke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.07.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Myszeido no co Ty...... jaka łatwizna , jakie kopanie...Toż to kamień który tocze jak syzyf pod góre ( góry nie widac , nie zmieściła się w avatarze) , a wyluzowana mina , to poza , poza jedynie Avatar miał byc taki od początku , tylko nie moglam znaleźć - Gosiek raz jeszcze dzięki za pomoc A kłaść dachówkę zaczną mam nadzieję nie w nadchodzącym , a w następnym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.07.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Dobroszka właśnie sobie jeszcze raz poczytałam czy też tak rzęs używasz czy tylko kopiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.07.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 cześć i czołem założę się że rzęs częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.07.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 rzęs na codzień , a jak nie podziała , to wtedy się nóżką trzeba wspomóc Dzień dobry , znowu upał od rana , można zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.07.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Hej, jak lało, źle, jak upał, tysz źle i nie wiem co źlejsze A my mamy spotkanie z panią od schodów, kolejną, zobaczymy co ona powie. A naszemu kumplu to dzisiaj w Chomątowie trzy dziki z małymi grasowały, normalnie . Miał cztery krzaczki ziemniaków dla sportu i wytropiły skubane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.07.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witanko Dobrosiu- GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts