barranki2 20.07.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ale, że użyto mnie ZA DARMOCHĘ w odcinku (co mógłbm znieść bo się bogato ożeniłem) i POMINIĘTO W CZOŁÓWCE, BA W NAPISACH KOŃCOWYCH TAKOŻ... tego darować nie mogę. Tradycyjnie, staropodlaskim zwyczajem, idę się upić. Mam nawet okazję. Jutro Slowianie obchodzą święto boga Peruna. Kto żyw, niech chwyta za kufel i do dna braty atamany!!!!ZA PERUNA!!! Proszszsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ogladamy na tvn turbo relacje i szukamy barranków Eeee, my już nie mamy takiego parcia na szkło, żeby się wszędzie wepychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.07.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jak kamerzysta rozgarnięty to na pewni wypatrzył pomiędzy brumami takie smakowite kąski Bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Bry bry, co tam pani dzisiaj zbudowała, ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 barranków nie było ale za to zielony elvis jak najbardziej ja tam swoje piwko sączę. ale nie za peruna. o nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dziś zbudowałam wieżę z klocków z córa , przyjemny nastrój na budowie Myszy , ale zburzyłam spokój swój wewnętrzny , bo myslę gdzie by wepchnąć swoją ukochaną , wymarzoną lampę , na która nie mam kasy i nawet mi w głowie świta gdzie by jątu.. A poza tym więźba nie skończona , ścianki tyż nie , okna nie podmurowane , murku na tarasie brak , schodki z kotłowni dalej w niebycie.Krótko mówiąc ekipa mi gdzieś przepadła chyba. Jutro mam dentystę , w autku coś mi chroboczę , a elektryka w powijakach i zabrać się za nią jakosik nie mogę.Ufffffff...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 barranków nie było ale za to zielony elvis jak najbardziej ja tam swoje piwko sączę. ale nie za peruna. o nie! O, za Peruna to myślę że mój brat na Suwalszczyźnie ciągnie, on lubi te klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.07.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ja tam swoje piwko sączę. ale nie za peruna. o nie! ależ oczywiście, że nie - jak Cię znam siedzisz przed lustrem i zastanawiasz się która z was pierwsza padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dziś zbudowałam wieżę z klocków z córa , przyjemny nastrój na budowie Myszy , ale zburzyłam spokój swój wewnętrzny , bo myslę gdzie by wepchnąć swoją ukochaną , wymarzoną lampę , na która nie mam kasy i nawet mi w głowie świta gdzie by jątu.. A poza tym więźba nie skończona , ścianki tyż nie , okna nie podmurowane , murku na tarasie brak , schodki z kotłowni dalej w niebycie.Krótko mówiąc ekipa mi gdzieś przepadła chyba. Jutro mam dentystę , w autku coś mi chroboczę , a elektryka w powijakach i zabrać się za nią jakosik nie mogę. Ufffffff...... To jak na dwa dni przez świętem socjalistycznej ojczyzny całkiem, całkiem, nasza droga D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 a mi sie podoba ten trabancik z wilkiem. No i pożaliła się Dobrosia. Jakies złe fluidy dzisiaj w powietrzu nadarzynsko-grodziskim pływały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No co ty, przecież ona mówiła o przyjemnym klimaciku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No co ty, przecież ona mówiła o przyjemnym klimaciku? no tak, ale dzisiaj wszystko jak po grudzie jakostak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ja tam swoje piwko sączę. ale nie za peruna. o nie! ależ oczywiście, że nie - jak Cię znam siedzisz przed lustrem i zastanawiasz się która z was pierwsza padnie myślę że ta naprzeciw. ja to twarda zawodniczka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No co ty, przecież ona mówiła o przyjemnym klimaciku? no tak, ale dzisiaj wszystko jak po grudzie jakostak zgadzam się z myszą bo: a - widziałem ją na zywo i jest ładna a ja zawsze stoje po stronie ładnych b - ukradziono mi pacę z budowy co potwierdza teorię myszy na temat dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.07.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ukradziono? jak możesz nie wierzyć w bliźnich. na pewno... yyy... diabeł ogonem przykrył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No co ty, przecież ona mówiła o przyjemnym klimaciku? no tak, ale dzisiaj wszystko jak po grudzie jakostak zgadzam się z myszą bo: a - widziałem ją na zywo i jest ładna a ja zawsze stoje po stronie ładnych b - ukradziono mi pacę z budowy co potwierdza teorię myszy na temat dzisiaj Oczywiście w ramach retorsji zgadzasz się z myszą, tak? NIewdzięczniku jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 barranku co to za laba? (czyt.: leniuchowanie, wolny czas ) a gdzie e i f??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 zgadzam się z myszą bo: a - widziałem ją na zywo i jest ładna a ja zawsze stoje po stronie ładnych Normalnie sexista i esteta w jednym. Łosz end goł . To zdecydowanie za duzo jak na biedną Dośkę jednego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No co ty, przecież ona mówiła o przyjemnym klimaciku? no tak, ale dzisiaj wszystko jak po grudzie jakostak zgadzam się z myszą bo: a - widziałem ją na zywo i jest ładna a ja zawsze stoje po stronie ładnych b - ukradziono mi pacę z budowy co potwierdza teorię myszy na temat dzisiaj Oczywiście w ramach retorsji zgadzasz się z myszą, tak? NIewdzięczniku jeden o o własnie, mówilam ze dzisiaj jakies straszne fluidy. Dandi chcesz powiedziec, ze jak bede stara i pomarszczona jak śliweczka to wbijesz mi nószzzzz w plecy gruchocząc moje spróchniałe kości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No wiesz, nie można tak wszystkiego od razu za zamachem jednym. Teraz jest laba. Laaabaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts