ryza1937 26.03.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 W niewidocznej z wejścia ściance korytarzyka (szer.75,wys.250,gł.35 cm) chciałem wykorzystać jej górną część nad istniejącym już wieszakiem ściennym do zawieszania kilku np. kurtek. Szukam w ALLEGRO takiego wieszaka-wysięgnika przy pomocy którego z poziomu podłogi można by zawiesić wspomnianą odzież i podciągnąć pod sufit. Niestety, tak prostego urządzenia, nie można znaleźć. Gdzie szukać ? Z jakich elementów ewent. zrobić samemu? Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DziadekZ 26.03.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Może coś takiego - tzw. "pantograf": http://www.allegro.pl/item582219876_wieszak_opuszczany_do_szafy_pantograf_3_rozmiary.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryza1937 26.03.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Serdecznie dziękuję za szybką radę. Ten pantograf może i dobry ale ja chcę wieszać kurtki nie bokiem lecz frontem do przodu. Chyba nie będę mógł skorzystać. Pozdrawiam. Ryszard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 26.03.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 W niewidocznej z wejścia ściance korytarzyka (szer.75,wys.250,gł.35 cm) chciałem wykorzystać jej górną część nad istniejącym już wieszakiem ściennym do zawieszania kilku np. kurtek. Szukam w ALLEGRO takiego wieszaka-wysięgnika przy pomocy którego z poziomu podłogi można by zawiesić wspomnianą odzież i podciągnąć pod sufit. Niestety, tak prostego urządzenia, nie można znaleźć. Gdzie szukać ? Z jakich elementów ewent. zrobić samemu? Proszę o radę. Wpisz w google pantograf, znajdziesz kilka sklepow z tym "koromyslem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts