zulus 26.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Pierwsza..... poproszę o zdjęcia tej pięknej działeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulus 27.03.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Pierwsze zdjęcia wstawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.04.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ja nie widze u ciebie żadnych zdjęc jakoś mi się nie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Doberek Zuluski fajnie się Was czyta działeczka fajniutka, a domeczek duży doczytałam dylematu szprosowego my obecnie też go przechodzimy chociaż nasz dom nawet jeszcze się nie buduje..... będę do Wasz zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulus 01.04.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 jessi, dzięki za info, cały czas coś kombinuje z tymi zdjęciami. Po Twoim poście zmieniłem je ponownie, więc może teraz się pokażą :?. ON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulus 01.04.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nasz budowa jest rewelacyjnym przeżyciem, ciężko przenieść na forum euforię jaka nam towarzyszy od pierwszej koparki. Dylematów będzie pewnie więcej, ten ze szprosami nie jest jeszcze rozwiązany, ale moja żonka zbliża się do punktu kulminacyjnego wielkimi krokami i chyba jednak decyzja będzie na nie. ON. P.S. dzięki za miłe słowa i oczywiście zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.04.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 patrzyłam do dziennika i kurcze otworzyło się tylko jedno zdjęcie ,reszta jakoś "niewidoczna" może u mnie coś nie tak ale nie sądze bo w innych dziennika to mi się normalnie otwierają ,może spróbuj jeszcze raz cos tam pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulus 01.04.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 w takim razie walczę dalej. ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adajarek 01.04.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Zulusy, ale się fajnie rozpisaliście! mi przy wszelkich próbach spisania wrażeń głowa opada na klawiaturę ze zmęczenia powodzenia, Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulus 01.04.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Heh, mi też, (chyba, że robię to w ciągu dnia ). Teraz siedzę i przerzucam wszystkie zdjęcia z Picasy na Fotosika. ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adajarek 01.04.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 fotosik rządzi, ja robię to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulus 01.04.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Zrobione, właśnie oznajmiam wszem i wobec, że nie powinno być już problemów ze zdjęciami . Przynajmniej pierwsze testy na to wskazują ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 informuję, że zdjęcia widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulus 02.04.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 No to super. Jednak rodzimy fotosik się sprawdził, a nawaliła amerykańska "bolszoja technika" (czyt. picasa). Teraz zdjęcia się posypią ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.04.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 no i teraz to fajnie wszystkie zdjęcia są widoczne i o to chodzi hihi ładną działeczkę macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adajarek 02.04.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Zulusy, dzięki za kontakt do Faceta od Więźby. Co prawda mi się nie należał pakiet VIP i miałem przyjemność dziś zwiedzić Łomianki i odwiedzić Pana w jego domu, ale się dogadaliśmy i 15 kwietnia (mam nadzieję) drewno dotrze na nasz plac budowy. tylko z rozładunkiem muszę coś zrobić i znaleźć w naszej okolicy jakiś wózek widłowy czy cóś... pozdrawiam jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.04.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Doberek No i się nie dowiedziałam co ten sąsiad nawyrabiał, że Zulusków zdenerwował Miłego dnia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulus 08.04.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Poproszę moją żoncię, aby zrelacjonowała ten epizod. Z mojej strony powiem tyle, że zmotywował nas do poniesienia kosztów wyrównania działki ON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulus 08.04.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Żoncia zrelacjonowała. Teraz oddaje się na zasluzony relaks. Pozdrawiam czytelników, inwestorów i wczystkich którzy mają sąsiadów i są sąsiadami ONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts