xtr 27.03.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam,Mam do wybudowania domek jednorodzinny w Jasienicy kolo Bielska Bialej o pow ok 180m2. Interesuje mnie stan surowy zamkniety a byc moze jesli ekipa bedzie udana, to nawet wykonczeniowka. PozdrawiamXtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubertini 29.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witam jesteśmy zainteresowani firma budowlana z okolic Żywca proszę o przesłanie szczegółów do wyceny możliwy termin czerwiec na [email protected] obecnie realizujemy budowę w okolicy Międzyrzeczu zdjęcia szczegóły z realizacji referencje do wglądu udzielam gwarancji na wykonane prace wystawiam faktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro2400 29.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 jestem zainteresowany pana ogłoszeniem. na jakich warunkach miałaby być ta budowa? prosze o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 29.03.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 jestem zainteresowany pana ogłoszeniem. na jakich warunkach miałaby być ta budowa? prosze o odpowiedź Szukam ekipy zajmujacej sie kompleksowym budowaniem czyli od fundamentow az po dach. Wszelkie materialy oraz sprzet firma musi zorganizowac we wlasnym zakresie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts