Becik 12.11.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Wydaje mi się że widziałam już gdzieś taki wątek, ale jakoś nie mogę namierzyć Odpady stałe: 12 zł/m-c. W tej cenie: odpady posegregowane ( plastik, papier, szkło, złom ) w każdej ilości, odpady bytowe - do 2-ch worków 120l, za każdy następny worek 5 zł. Cena brutto. Szambo: 120 zł netto za 10 m3 Wschodnie okolice W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 12.11.2003 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 U nas drożej. Kubeł 120 l na odpady bytowe ( w tym popiół) 17 zł m-c/szt. Wywóz co dwa tygodnie.Na zimę mam dwa.Segregowane wywożę do specjalnych bezpłatnych kubłów. jest ich w mieście dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.11.2003 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 A u nas taniej 120 L - 6 zł i wywoża co tydzien. Tylko niestety nie można segregować. Kurcze, a tyle się mówi o ekologii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts