aga i adam 27.03.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam Wszystkich Wytrwalych My wlasnie zdecydowalismy sie na projekt i juz jestem zmeczona!!! zawsze bylo cos nie tak, Sagunia spadla nam z nieba bo juz chcialam zrezygnowac. Projekt zamowiony wiec nie ma odwrotu, i dobrze!!! Mam pytanko, czy moze ktos z Was poszerzal garaz i powiekszal OKO, prosze o jakies informacje. I martwi mnie jeszcze ta dziura pod schodami, moze macie jakies pomysly, bo u mnie w glowie czarna pustka. Jesli to mozliwe prosze o informacje bez ilu pieniazkow nie podchodzic do budowy, martwie sie ze sprzedamy mieszkanie wydamy oszczednosci i bedziemy musieli mieszkac z Tesciowa:(( Czekam na odpowiedz Pozdrawiam Was Serdecznie i Gratuluje Wytrwalosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 30.03.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Poszerzałam garaż o metr, co do OKA - czy o okno chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga i adam 30.03.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Tak o okno:)) Jesli to mozliwe to prosze napisac o korzystnych zmianach, i oczywiscie jakie wady wychodza podczas mieszkania. Czy istnieje mozliwosc adaptacji strychu na pokuj, wydaje sie byc bardzo niski, ale mozliwe ze to tylko zludzenie. Czy poszerzenie przez Panstwa garazu o metr dalo dobry efekt, czy pomyslec jeszcze o wiekszej powierzchni? Zastanawialismy sie nad dodaniem balkonu, czy to dobry pomysl? O matko mam milion mysli na sekunde, mam nadziej ze to narmalne na poczatku:)) strasznie sie ciesze na mysl o domu, ale jestem tez okropnie przerazona! Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 30.03.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Okno też zwiększałam, właściwie wydłużyłam prawie do podłogi duże okno w pokoju dziennym. Wydaje mi się, że garaż jest teraz optymalny, ale w praniu jeszcze go nie wykorzystywaliśmy. Co do strychu, trzeba przemyśleć sposób ocieplenia, u nas raczej na pokój się nie nadawał, aczkolwiek podobno mogłabym się w najwyższym miejscu wyprostować. Jeśli jednak ma być tam pokój to można pomyśleć o wyższej ściance kolankowej (u mnie jej praktycznie nie ma). Akurat balkony w ilości trzy wyrzuciłam ze swojego projektu. Wydaje mi się, ze to zbędny wydatek w domu w ogrodem, dodatkowe potencjalne mostki termiczne. Czy to na ten dom się zdecydowaliście? http://mgprojekt.com.pl/domki/saga/images/saga.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 30.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 http://forum.muratordom.pl/poszukuje-zdjec-domu-saga,t66620.htm? Czy chodzi o ten domek...? Dawno, dawno, dawno temu ....kiedy szukaliśmy projektu, Saga była jednym z "faworytów" Po dłuuuugich przemyśleniach wybraliśmy inny projekt. Saga to piękny domek, życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga i adam 31.03.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witam My zdecydowalismy sie na ciut inna Sagunie, niestety nie mam pojecia jak wkleic link, pokombinuje moze mi sie uda:)) [/img][/url][/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 31.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Spróbuj na razie wkleić sam adres strony, na której znajduje się projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts