aniakier 16.03.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam serdecznie, od paru dni śledzę wszystko co dotyczy budowy domów szkieletowych a głównie interesuje mnie firma DAN-WOOD. Oglądając wasz dziennik nasuwa mi się m.in takie pytanie: czy budujecie ten dom pod klucz czy w stanie deweloperskim? oraz czy armatura oraz glazura jaką widzę na zdjęciach łazienki jest oferowana przez ww firmę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda.K.Ch. 16.03.2010 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam! Danwood (Unibud) dom wybudował nam do stanu deweloperskiego, wykończenie robimy sami - z dwóch powodów: pierwszy, najważniejszy - te wszystkie "dodatki" są u nich dość drogie, a jeśli się chce wyjść poza oferowany przez nich standard - czyli wtedy wybiera się opcje dodatkowe, to trzeba sporo dopłacić. Druga rzecz, że wybór nie jest taki jak w sklepie, tylko w jakiś tam sposób ograniczony, więc tu też robi się problem... Tu jest link do strony, gdzie można sprawdzić, co wlicza się do stanu deweloperskiego, a co "pod klucz": http://www.danwoodkrakow.pl/images/zakres_rzeczowy_domy_today.pdf Pozdrawiam P.S. A na dole tej strony: http://www.danwoodkrakow.pl/Informacje_techniczne.htm jest spis firm, z których materiałów korzystają przy budowie/wyposażaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniakier 16.03.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 dziękuję i życzę wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 05.05.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 hej hej danwoodowcy!!! Proszę o wrzucenie kolejnych foteksów z następnych etapów realizacji projektu i jak sie prezentuje dom na wiosnę..? pozdrawiamyMaciek&Eva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 11.05.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Bardzo fajne aranżacje wnętrz a jak ocenicie DAN-WOOD w skali 0-10 ? U nas niestety walka o ziemię ciąg dalszy... nie wiem kiedy ten horror się skończy i w końcu będziemy mogli powiedzieć: "no mamy ziemię" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda.K.Ch. 19.08.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam! Dawno tu nie zaglądałam, w związku z tym przepraszam za opóźnienie w odpisywaniu, ale najpierw intensywnie wykańczaliśmy dom i urządzaliśmy, a potem trzeba było równie intensywnie po tym wszystkim odpoczywać i dopiero teraz zorientowałam się, że zaniedbałam dziennik. Jeśli chodzi o współpracę z Danwoodem, to oceniamy ich bardzo dobrze, myślę, że można tę firmę polecić - zarówno papierologia, jak i potem prace szły w miarę szybko i zgodnie z planem, nie mieliśmy z nimi żadnych problemów. A jak u Was-macie już swój kawałek ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniamona 14.10.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witam, jestem zainteresowana płytkami z Opoczna Linero, chciałabym się dowiedziec czy jesteście z nich zadowoleni, jak sprawują sie juz w użytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda.K.Ch. 16.11.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Witam! Przepraszam, ze dopiero teraz odpisuję, ale coś się zepsuło i mnie nie powiadomiło, że mam nowy wpis w dzienniku, więc nie zaglądałam. Z płytek jesteśmy zadowoleni, nic się z nimi nie dzieje, fachowiec chyba też nie narzekał. Jedynym minusem (no może minusikiem) są szklane listwy - gdyż są troszeczkę wygięte - można trafić proste, ale raczej w większości są skrzywione - jak nam wytłumaczono, wynika to z tego, że są szklane, a nie "płytkowe", a po drugie nrobi je dla opoczna jakaś inna firma, a im się obrywa . Ale nie jest to jakiś wielki mankament i jak ktoś nie wie, to nie zauważy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita_d 27.03.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Cześć, ja mam podpisaną umowę z danwoodem, teraz tylko boje z bankiem niestety nie wyceniają nam domu na taką cenę jaką będziemy musieli zapłacić... liczymy że w końcu się uda Jak wasze odczucia co do mieszkania w domu danwooda po 3 latach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinki2 19.08.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 o też jestem ciekaw jak po 3ch latach, u nas po pół roku ok - dalej stoi hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts