Klaudia4 26.03.2017 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Sposobów na dorobienie bez etatu jest w sumie sporo. Np takie mlm, jak się przyłoży to można fajnie wyjść. Kiedyś w tym siedziałam, potem urodziłam dziecko i musiałam "zawiesić". Teraz myślę o powrocie. Czytałam sporo o oszustach z prouvé. Nowa firma która w wielkim kopem i aferami wchodzi na rynek. Jak ktoś nie zna branży to niech na początek popyta znajomych albo porządnie prześwietli firmę w necie. Praca fajna, ale można takim cwaniakom łatwo dać się zmanipulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasio81 11.07.2017 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 To ze nauczycielom się nie przelewa nie muszę chyba nikomu mówić. jedyną zaletą ich pracy są długie "wakacje" podczas których mogą podratować swój budżet. I tak nasz wf-men pracuje jako ratownik nad morzem, fizyczka z mężem kładą glazurę u ludzi, a ja dorabiam sobie tłumaczeniami z języka francuskiego. Zleceń jest sporo http://oferia.pl/zlecenia/tlumaczenia/francuski . W zasadzie robię to przez cały rok, ale w wakacje mogę na tym zarobić najwięcej. Zastanawiałem się nawet czy nie zostać rezydentem w hotelu w Tunezji. Wystarczyła biegła znajomość języka francuskiego. Jednak teraz jest tak niespokojnie że odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 07.08.2017 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Byle takie dorabianie było legalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drr 09.11.2017 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 Oferia niby spoko, ale tak naprawdę dość trudno jest znaleźć tam jakieś sensowne zajęcie. Kiedyś próbowałem pisać rózne tekstry reklamowe. No i może sobie na tym trochę dorobiłem, ale kasa jest z tego niewielka Ludzie mają bardzo niskie stawki i w koncu uznałem,że nie ma sensu marnować na to czasu.Aktualnie zarabiam sobie troche na funduszach inwestycyjnych, kiedyś grałem na forexie, ale aktualnie przerzuciłem się na fundusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakomorek 26.09.2019 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 co do zarabiania przez internet to mogę się nieco wypowiedzieć, otóż od dawna próbowałem wielu sposobów zarabiania, szukałem wiele na temat jak zarabiac w domu i na ten moment szczerze mogę Wam polecic stronę https://pensjaonline.pl/ współpracuję z nimi od dłuższego czasu, już pierwszego miesiąca byłem wstanie zarobić swoje pierwsze pieniądze przez internet, całkiem spore jak na początki, około 3 tysięcy zł, wypłaty realizowane co 2-3 dni a wszystko dosyć proste, nie trzeba tutaj żadnego doświadczenia aby zacząć zarabiać pieniądze w internecie, możecie zacząć od razu. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts