Cezik 12.11.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Może ktoś mi podpowie jak liczyć nieprzekraczalną linię zabudowy- planuję kupić projekt z dobudowanym gankiem (wg projektu ganek jest drewniany, ale będę chciał mieć murowany). Czy tą linię mierzyć od ganku, czy od ścian budynku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 jesli dobrze pamiętam to leci jakoś taklinia zabudowy obowiązująca – linia wyznaczająca wymaganą odległość budynków o funkcji podstawowej od drogi mierzoną do zasadniczej ściany budynku. Linia ta jest jednocześnie linią zabudowy obowiązującą dla budynków towarzyszących, linia zabudowy nieprzekraczalna – linia wyznaczająca najmniejszą dopuszczalną odległość zabudowy od drogi mierzoną do zasadniczej ściany budynku. ale w planie zagospodarowania powinien być słowniczek gdzie powinno to być wyjaśnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aa1719499282 12.11.2003 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 To byłem jawylogło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts