Rezi 28.03.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 28.03.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.03.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 28.03.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 no przecież, przecież... no to witam sąsiada!!! ech, ci Komorniczanie. wszędzie ich pełno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 28.03.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 po tym niebywale miłym OT, wracam do tematu tematu...wszelkie powierzchnie typu Inox i piękne błyszczące czarne fronty czy elementy mebli... zmora w czyszczeniu śladów małych paluszków....ale jak są czyste, to wyglądają ładnie... [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 28.03.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Otwarte półeczki na pierdółki - efektowne, ale koszmarne do odkurzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.03.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Jeszcze się nie wprowadziłam -trwa wykańczanie -ale już wygląda na to, że mam prawie wszystko co tu wymieniliście : 1. jasny gres (kuchnia, hol) z jasnobeżpwymi fugami; 2. ciemny parkiet w salonie (merbau) i ciemne podłogi w 2 pokojach na poddaszu; 3. ciemne -matowe płytki w sieni; 4. otawarte półeczki na pierdółki (przy kominku oraz w łazience); 5. schody w salonie (w dodatku tez ciemne ); 6. jasnobeżową sofę ze skóry; wygląda na to, że po przeprowadzce muszę sie zwolnic z pracy i poświęcic cały swój czas sprzataniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 28.03.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Co złego jest w jasnym gresie na podłodze? Nie kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.03.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Co złego jest w jasnym gresie na podłodze? Nie kumam... "złego" nic -tylko czyszczenia ciągłego wymaga.. i jeszcze te jasne fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwasylcz 28.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Praktyka pokazuje, że każda, choćby najbardziej profesjonalna, jasna fuga na podłodze po jakimś czasie zrobi się ciemnoszara... Renowacja tego - koszmar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 28.03.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 potwierdzam, niestety z własnego doświadczenia - popełniłam jasną fugę w kuchni - never again... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Co złego jest w jasnym gresie na podłodze? Nie kumam... Jak już napisałam wyżej: jasny gres (mój gres) jest super, tylko te fugi jasnobeżowe są okropne po roku użytkowania. Nawet zaimpregnowanie nie pomogło. A nie mogłam dac do tych moich janych gresów zwykłej szarej fugi. No jakby to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 29.03.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Eeee, przesadzacie, raz na jakiś czas "Magiczna gąbeczka Jana" i jest git Przy dobrym filmie nie wiem kiedy poszło Dodam, że wokół domu krajobraz prawie księżycowy, duży pies szwędający się w tę i nazad + stadko dziecięce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.03.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 "Magiczna gąbeczka Jana" eeeee ... a co to takiiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 29.03.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 "Magiczna gąbeczka Jana" eeeee ... a co to takiiego? właśnie właśnie!! Aga zeznawaj co to jest magiczna gąbeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 29.03.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Tutaj o magicznej gąbce http://www.janniezbedny.pl/produkt_more.php?id=102&PHPSESSID=7cb254d8a5b764fa813f8798a93b7c87# Na forum czytałam o niej sporo pozytywów, nawet kupiłam, ale kompletnie o niej zapomniałam Na dniach wypróbuje to "cudo" Dzięki oxa za przypomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 29.03.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Nie ma za co (czyści ściany po łapkach dzieci, skórę - jasną myślę, że z kaflami też sobie poradzi działa jak gumka myszka,) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.03.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 A nie mogłam dac do tych moich janych gresów zwykłej szarej fugi. No jakby to wyglądało no ja miałam taki dylemat -bo słyszałam, że do jasnego gresu niektórzy dają kontrastową -grafitową lub czekoladową fugę.. ale glazurnik powiedział, że to bez sensu wygląda... no i jest jasna (jaśmin z Ceresitu).. zobaczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.03.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 ja dodam, ze ładnie wyglądają szyby w drzwiach zewnętrznych, ale teraz bym tego nie zrobiła. Każdy samochód jadący w nocy powoduje puszczoną strugę światła na dom. Okna można zasłonić a te wstawki okienne? Pomyłka, chyba że drzwi nie wychodzą na ulicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.03.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 ja dodam, ze ładnie wyglądają szyby w drzwiach zewnętrznych, ale teraz bym tego nie zrobiła. Każdy samochód jadący w nocy powoduje puszczoną strugę światła na dom. Okna można zasłonić a te wstawki okienne? Pomyłka, chyba że drzwi nie wychodzą na ulicę. to u Ciebie drzwi zewn. wychodzą prosto na wnętrze domu, na jakie pomieszczenie, ze te smugi tak przeszkadzają? nie ma sieni czy wiatrołapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts