wonsbelfer 04.06.2009 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 jeszcze mam takie pytanie (nowe ) czy ponieważ mój grab ma już około 150 lat, to znaczy, że w niedalekiej przyszłości (10 lat) będę musiała go wyciąć? Bogowie, a po jaką kokardkę "wycinać"???? Póki zdrowe - hołubić a dbać i cieszyć się, że żyje. Są w Polsce graby pamiętające czasy saskie - grubo ponad dwieście pięćdziesiąt lat. Jeszcze Twoje wnuki będą miały pociechę z tego drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 04.06.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ja tez myslę Irmo że nie co sie na niego zasadzać. Może Twoje prawnuki, albo ich wnuki będą musiały go wyciac, ale teraz to nie jest sprawa pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.06.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 uff...to fajnieszkoda by było, bo jest największą ozdobą ogrodu.Zamierzam go podciąć (prześwietlić) w czerwcu. Piszę na wypadek gdybym znowu coś glupio wymyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts