alfa36 27.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Decyzja prawie podjęta. Salon, kuchnia i przedpokoj będą w takich samych plytkach (podłoga). Problem teraz jest inny: jako, że nie mam czasu non stop sprzątać, to walory praktyczne będą dla mnie ważniejsze niż estetyczne. Szukam płytek, na ktorych nie będzie widać brudu. Wczesniej marzyla mi się deska, dlatego pomyslalam o deskopodobnych plytkach. Nie mam jednak pojęcia, czy na nich widac brud czy nie. Pochwalcie się ,proszę, swoimi niebrudzącymi się podlogami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 27.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nie ma podłóg nie brudzących się Na jednych brud widać bardziej, na innych mniej, a jeszcze na innych praktycznie wcale (choć to że czegoś nie widać nie znaczy że tego nie ma ) Od siebie polecam szare (średnio ciemne) w mazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.03.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Najlepiej niejednolite jeśli chodzi o kolor, takie maskujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.03.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 JA ! Mam plytki w salonie, hollu i wiatrolapie, ktore myje raz w tygodniu, a jestem typ pedanta (nieraz uslyszalam, ze powinnam sie leczyc). Mam psy i kota (oczywiscie przed wpuszczeniem wycieram im lapy), plytki sa drewnopodobne i kosztowaly okolo 40 zl, jest to paradyz (wiecej w dzienniku). Szukajac plytek wybieralam takie zeby nie byc niewolnica swojej podlogi. Jak zwierzaki maja wilgotne lapy to nic nie widac, wlosow tez, piachu wcale. POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Harissa 29.03.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 my mamy podłogę w płytkach ORION 351 z powłoka Lappato - idealna do często uczęszczanych miejsc - jest ich kilka do wyboru, od jaśniejszych po ciemniejsze, uważam że są genialne pod względem niewidoczności brudu, który się na nich znajduje, nawet w trakcie budowy wiecznie wyglądały jak posprzątane, były kładzione jako pierwsze w domu, właśnie na dole, korytarz, hol, kuchnia, jadalnia, wiatrołap i kotłownia, przez pół roku wszyscy fachowcy i odwiedzający po nich chodzili, podaję link do strony producenta, w rzeczywistości płytki wyglądają trochę inaczej, moim zdaniem na pewno są ładniejsze http://www.rako.cz/pl/italy/produkty/plytki_mieszkaniowe/podlogi/158-orion-lappato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 30.03.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dzięki, teraz bedę szukala niedrogich, ladnych, niebrudzących się płytek:)Marzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagger 30.03.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Raczej tak, niestety większość rzeczy a zwłaszcza takich wychodzi w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts