tato123 27.03.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam Będę stawiał ogrodzenie z siatki i podmurówki prefabrykowanej . Teren jest trochę nierówny i mam dylemat czy robić uskoki, czy może ustawiać słupki i podmurówkę po "terenie".Dodam ,że różnica poziomów na 60 m jednego boku jest około 50 cm a drugiego boku na 30 m około 30 cm.Będę wdzięczny jeżeli ktoś się podzieli ze mną swoją wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 09.04.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 no i jak zrobiles ? tez mam podony teren ale sklaniam sie ku kupnie wyzszych kraweznikow i zrobienie po poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 09.04.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam Będę stawiał ogrodzenie z siatki i podmurówki prefabrykowanej . Teren jest trochę nierówny i mam dylemat czy robić uskoki, czy może ustawiać słupki i podmurówkę po "terenie". Dodam ,że różnica poziomów na 60 m jednego boku jest około 50 cm a drugiego boku na 30 m około 30 cm. Będę wdzięczny jeżeli ktoś się podzieli ze mną swoją wiedzą Jeśli spadek jest w miarę jednostajny to "po terenie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts