dalton78 27.03.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 witamkopiłem okna i wtedy zaczęły się problemypanowie zamontowali- brak możliwości sprawdzenia bo pianka pracujeokna w pokojach po regulacji otwierają się dobrze, chodziarz słaba szczelnośćale balkonowe po 6 regulacjach i ponownym demontażu i montażu nadal tragedia-brak szczelności, zaczepy nie trzymają , jednego balkonu nie mogę otworzyć,profil się odkształcił do tego Pan z firmy produkującej twierdzi, że okna najlepsze na rynku(greenlain trocal)okna zamontowane są w maju 2008odradzam te okna-chodziarz ładnie wyglądają co mam zrobić? posiada ktoś takie okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Proszę chociaż ....proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.03.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 ... co mam zrobić? ... kup słownik ortograficzny albo zainstaluj mozille - tam ortografy wyłapie Ci zanim wyślesz posta ... p.s. co do nieszczelnosci - to sie ciesz ... masz dzięki temu /domniemywam/ prawidłową wentylacje w mieszkaniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 28.03.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 a dom nie dostanie hiperwentylacji...?? przeciez oddycha przez sciany... PS skoro okna sa na gwarancji to niech wymienia na produkt bez mankamentow... no chyba ze udowadniaja ze czarne jest biale, a przynajmniej w odcieniu szarosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 28.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Czy spotkaliście się z montażem okien takim , że okna sa przymocowane za pomocą wkrętów. Wkręty przechodzą przez profil okna. Czy to jest dobry sposób. Tych śrub jest w każdym oknie dość dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 28.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Czy spotkaliście się z montażem okien takim , że okna sa przymocowane za pomocą wkrętów. Wkręty przechodzą przez profil okna. Czy to jest dobry sposób. Tych śrub jest w każdym oknie dość dużo. jest to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 28.03.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Właśnie wczoraj mąż widział coś takiego. Nawiasem mówiąc mamy okna tej samej firmy. Panowie, którzy montowali te okna twierdzili, że tylko taki montaż nie spowoduje utraty gwarancji. My mamy montowane na metalowe profile ( i taki sposób nie jest prawidłowy wedłuch nich). Teraz już nie wiem kto ma dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.03.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 kotwy, dyble, śruby - każda metoda jest dopuszczalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 28.03.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 kotwy, dyble, śruby - każda metoda jest dopuszczalna ale przez rame z tego co czytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.03.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 tak, przez ramę także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts