KKinga 04.09.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 miało być PSOM :) Grzyby głeboko mrożone (całe i krojone) boski zapach.. http://www.kasol.com.pl/lskarby/graf/katalog/grzybymrozone2.jpg A jakiej to firmy i gdzie można kupić w W-wie?! W marketach, do których uczęszczam (Real,Carrefour) nie ma takiego wyboru mrożonych grzybów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.09.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 1. pomidory w puszce, całe czy krojone, do zupy pomidorowej lub sosów, jak dla mnie taka zupka nie umywa się do robionej z koncentratu, jak pierwszy raz zrobiłam to mi już rodzina do koncentratowej nie chce wrócić,2. warzywa na patelnię z hortexu3. lasagne z lidl'a może mało zdrowo, ale jak trza szybko to wystarczy tylko do piekarnika wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hartwig 19.09.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 a po obiedzie, na deser polecam - z LIDLa, lody na patyku w czekoladzie, posypane migdałami. Miodzio:) 1,79 sztukaCałkiem całkiem są również truskawkowe na patyku w białej czekoladzie z chrupkami, Mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.09.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 a po obiedzie, na deser polecam - z LIDLa, lody na patyku w czekoladzie, posypane migdałami. Miodzio:) 1,79 sztuka Ja kupuję takie w Carrefourze. Pakowane po 3 szt. kosztują ok. 3,60. Pyszne są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A właśnie, lody. Bardzo dobre w przystępnej cenie są litrowe lody Tesco. czekoladowe, orzechowe.. Kosztują mniej, niż algida a o niebo lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts