MRS.CONSTR. 28.03.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Zapraszam Wszystkich do Mnie na pogaduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 28.03.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Zapraszam Wszystkich do Mnie na pogaduchy Hej Magda jestem pierwsza...miejsce na budowe cudne...domek tez wyglada pieknie na wizualizacji ja teraz wlasnie taki bym budowala (albo podobny pozdrawiam flowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 28.03.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Bardzo sie ciesze ,ze do mnie zawitalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Hejka....znalazłam Cię.... Druga!. Madziu pierwsze koty za płoty..... cieszę się, że założyłaś dziennik.... i dziękuję za to wyróżnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 28.03.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Hejka....znalazłam Cię.... Druga!. Madziu pierwsze koty za płoty..... cieszę się, że założyłaś dziennik.... i dziękuję za to wyróżnienie... Witaj Ja tez sie ciesze,w takim milym gronie to sama przyjemnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Bardzo miłe... Poczekaj a nie obejrzysz się jak grono forumowych przyjaciół się powiększy... Jeżeli masz juz wybrany domek to wklejaj w dzienniku projekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.03.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No to i ja się przywitam i idę szukać dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 28.03.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Hej witam ,witam. No wlasnie nie wiem jak to zrobic ,zeby pod spodem byly skroty do dziennika i komentarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Hej witam ,witam. No wlasnie nie wiem jak to zrobic ,zeby pod spodem byly skroty do dziennika i komentarzy? Wpisujesz linki w swoim profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.03.2009 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hej witam ,witam. No wlasnie nie wiem jak to zrobic ,zeby pod spodem byly skroty do dziennika i komentarzy? Wpisujesz linki w swoim profilu A w ktorym miejscu ,bo probuje i mi nie wychodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.03.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 O!... cos wyszlo i tak juz musi zostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hej witam ,witam. No wlasnie nie wiem jak to zrobic ,zeby pod spodem byly skroty do dziennika i komentarzy? Wpisujesz linki w swoim profilu A w ktorym miejscu ,bo probuje i mi nie wychodzi ? Zaraz ci wszystko napiszę... Napisz mi tylko jaka treść ma ci się wyświetlać? Ja np. mam Glamurek i Zenia-dziennik oraz Glamurek i jej przyjazne duszki-kom. Wkleję ci linka , który umieścisz w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 30.03.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 No i kiedy zaczynacie? Kibicuje i bede zagladac, Dzialka piekna, dom super pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.03.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 No i kiedy zaczynacie? Kibicuje i bede zagladac, Dzialka piekna, dom super pozdrawiam serdecznie Czesc ,fajnie ze wpadlas.Mam nadzieje ze wkrotce,na razie musimy sie przeniesc troche blizej dzialki. Zagladaj czesciej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Wpisałaś już te nowe kody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.03.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Wpisalam i wyszlo to co widzisz.Juz sama nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 hej przyszłam sie przywitać i życzyc powodzenia w budowie domku , bedziemy budowac podobne domki bo widze że też bedziecie mieć domek pietrowy może wrzucisz rzuty twojego domku bo jestem ciekawa jak wygląda w srodku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 30.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam imienniczkę!!! Jakie ładne imię mamy prawda?? Przyszłam tu śladem Glamurki i bedę kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.03.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Czesc jessi i Guzmanko Rzeczywiscie fajne mamy imie Jessi bardzo podoba mi sie twoj projekt.Moj jest troche inny -bardzo mi zalezalo na pokoju goscinnym na dole i tylko trzech pokojach na gorze. Wkleilam link projektu i rzutow w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.03.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Czesc jessi i Guzmanko Rzeczywiscie fajne mamy imie Jessi bardzo podoba mi sie twoj projekt.Moj jest troche inny -bardzo mi zalezalo na pokoju goscinnym na dole i tylko trzech pokojach na gorze. twój projekcik też jest ładny,bryły troche podobne mnie bardziej zależało na dodatkowym pokoju na górze mam dwie córeczki i kazda będzie mieć swój pokoik a ten czwarty to chcemy tam siłownie sobie zrobić hiihhiih Wkleilam link projektu i rzutow w dzienniku własnie sobie go obejrzałam układ pomieszczen dobry jakieś zmiany wprowadzacie w projekcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts