ellaj 23.05.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Madzia, dzieciatko mi donioslo, ze jedna sciana juz otynkowana. Jest to widok tyyylko z okna domu moich rodzicow, to sama rozumiesz... Mysle, ze jest juz wiecej. Czekam na zdjecia, ale dopiero wieczorem Wrocila wczoraj z wycieczki i jest taaaaka zmeczona. Mlodziez.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 23.05.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Madzia, dzieciatko mi donioslo, ze jedna sciana juz otynkowana. Jest to widok tyyylko z okna domu moich rodzicow, to sama rozumiesz... Mysle, ze jest juz wiecej. Czekam na zdjecia, ale dopiero wieczorem Wrocila wczoraj z wycieczki i jest taaaaka zmeczona. Mlodziez.... Przynajmniej mozesz liczyc na jakis cynk ,trzymam kciuki za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.05.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Madzia, to jest blizniak, z moim bratem. Mamy dwie boczne sciany, z przodu mala i z tylu troche wyzsza. Mysle, ze pojdzie im to szybko. Tym bardziej, ze rusztowania ustawili dookola. Nie musza przynajmniej przestawiac.Teraz mysle nad kolorem. Ograniczylam sie do dwoch, bardzo podobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 23.05.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Madzia, to jest blizniak, z moim bratem. Mamy dwie boczne sciany, z przodu mala i z tylu troche wyzsza. Mysle, ze pojdzie im to szybko. Tym bardziej, ze rusztowania ustawili dookola. Nie musza przynajmniej przestawiac. Teraz mysle nad kolorem. Ograniczylam sie do dwoch, bardzo podobnych. nad jakimi kolorami myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.05.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Zobacz w kolorniku Kabe biel polarna i F8050. Jasna, takie lekko kremowe, ale bardziej wpadajace w bialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 23.05.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Zobacz w kolorniku Kabe biel polarna i F8050. Jasna, takie lekko kremowe, ale bardziej wpadajace w bialy. Sprawdzilam Fajny,bo nie jest ciemny i przynajmniej nie okaze sie ze na scianie kolor bardzo sie rozni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.05.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Ale, ktory radzisz, bo oba sa bardzo podobe. Chcialabym taki lekko wpadajacy w ecru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 23.05.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Ale, ktory radzisz, bo oba sa bardzo podobe. Chcialabym taki lekko wpadajacy w ecru. W sumie to bardzo jasny zawsze szybciej sie brudzi,wiec ja wybralabym ciemniejsza wersje ,chociaz na kolorniku ciezko stwierdzic ,ktory jest ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 No wlasnie, wygladaja identycznie, dlatego poprosilam pana tynkarza, moze ma jakies wieksze probki i to z tego tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.05.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dzień dobry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 25.05.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dzień dobry.. Witaj Glamurko Zaraz zajrze do Ciebie i sprawdze co nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 01.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Madzia, co porabiasz?U mnie tynki cementowe skonczone. Za miesiac akrylowe. Jestem z nich naprawde zadowolona. Bardzo ladnie robia i dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 01.06.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Madzia, co porabiasz? U mnie tynki cementowe skonczone. Za miesiac akrylowe. Jestem z nich naprawde zadowolona. Bardzo ladnie robia i dokladnie. Ja ciezko pracuje Ciesze sie ,ze jestes zadowolona.Wrzuc u mnie jakies zdjecia ,jak bedziesz miala. Ja mam plan zaczac papiery w wakacje.Zobaczymy jak dlugo to bedzie trwalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 02.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jak bedzie, to jakos wygladalo dookola, to Ci wysle zdjecia. Na razie jest balagan. Poza tym musze pocwiczyc wklejanie zdjec Dziecko mnie zabije, jak znowu sie zapytam, jak to sie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 03.06.2009 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jak bedzie, to jakos wygladalo dookola, to Ci wysle zdjecia. Na razie jest balagan. Poza tym musze pocwiczyc wklejanie zdjec Dziecko mnie zabije, jak znowu sie zapytam, jak to sie robi. Hahaha ,ja rowniez bardzo dlugo nie moglam zalapac jak to sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.06.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dzien doberek i zmykam sie pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.06.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dzien doberek i zmykam sie pakować Hej Pakowanie pelna para sie zaczelo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 12.06.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Kurcze ,kiedy przestanie padac .Jakiejs deprechy mozna dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.06.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Kurcze ,kiedy przestanie padac .Jakiejs deprechy mozna dostac Jak przyjdzie zima Ten rok wogóle jakiś porąbany, dłuuuga zima, zimna wiosna, czerwiec jak luty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 14.06.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Kurcze ,kiedy przestanie padac .Jakiejs deprechy mozna dostac Jak przyjdzie zima Ten rok wogóle jakiś porąbany, dłuuuga zima, zimna wiosna, czerwiec jak luty... Musimy pozaklinac pogode ,moze przestanie padac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts