jessi 16.06.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 cześc Madziu przyszłam się pożegnać bo znikam na jakiś czas z forum ale wróce i wszystko nadrobie , a teraz troszeczke słoneczka zostawiam http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 16.06.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 cześc Madziu przyszłam się pożegnać bo znikam na jakiś czas z forum ale wróce i wszystko nadrobie , a teraz troszeczke słoneczka zostawiam http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif Wysokich lotow i szczesliwego powrotu do domu Bede czekala na wiesci z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 cześc Madziu przyszłam się pożegnać bo znikam na jakiś czas z forum ale wróce i wszystko nadrobie , a teraz troszeczke słoneczka zostawiam http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif Wysokich lotow i szczesliwego powrotu do domu Bede czekala na wiesci z Polski dzieki jak się uda wczesniej choc na chwilke dorwać do neta to napewno dam znać ,w planach teraz na najbliższe tygodnie mam do załatwiania duzo papierkowych spraw i juz poumawiana jestem a architektem na pierwsze spotkanie pozdrawiam buziaki sle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzień dobry.... Co słychać...w wielkim świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 16.06.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzień dobry.... Co słychać...w wielkim świecie... Jaki tam on wielki Zaczynam przymierzac sie do zalatwiania dokumentow a przy okazji zbieram jakies dobre namiary na kierbuda (nie tylko dla mnie ,rowniez dla kolezanki ktora zaczyna ) Zajrze do Ciebie ,bo dawno mnie tam nie bylo i sprawdze jak prace sie posuwaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Wpadlam sie przywitac:)..bede kibicowac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 20.06.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Witaj Dziekuje Siedze na forum i zaczynam szukac wszystkich namiarow Potrzebuje namiarow na architekta niedrogiego i dobrego(czyli chyba normalnie tak jak kazdy z nas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 a w jakich stronach szukasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 20.06.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 a w jakich stronach szukasz??? Okolice Wroclawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 ...oj to nie pomoge:((ja z Grudziądza jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.06.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Słowo sie rzekło....witam w "brutalnym" świecie budujących.... Będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 22.06.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ja tez jestem dobrej mysli,bo sasiedzi maja takie same dzialki i byly w takim samym stopniu zalesione i ich domy juz stoja i drzewa zostaly wyciete. Jest jeszcze maly szczegol dotyczacy wycinania drzew.Jezeli wszystko sie wyjasni i bede juz mogla je wyciac ,to jest przepis ,ktory zabrania wycianania drzew w okresie od marca do pazdziernika lub listopada(nie pamietam dokladnie),bo jest to okres legowy ptakow,ale to sie juz wkrotce wyjasni i mam nadzieje ,ze na nasza korzysc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.06.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Madzia, dzien dobry.Co ciekawego slychac?Przez 10 dni nie mialam czasu na Internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 24.06.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzwonilam dzisiaj do Urzedu Gminy i Pani powiedziala,ze wypis i wyrys juz na mnie czekaja!!!!!!!!!!!!!! jupi!!! Jutro rano odbieram.Z geodeta tez sie umowilam,ale troche to bedzie trwalo .Powiedzial ze nawet do 1.5miesiaca ......strasznie dlugo Powiedzial mi ,zebym juz zaczela rozgladac sie za architektem do adaptacji ,bo pozniej znowu czekanie sie wydluzy .....................Skoro tak mowi ,to zaczne szukac i chociaz naswietlac sprawe ,mam mape sytuacyjna (chyba tak to sie nazywa )i wiem jaki projekt .....ciekawe czy to nie bedzie przedwczesne. Chyba za szybko chcialabym wszystko zalatwic A bałaś się ze nie zdążysz ? A masz już projekt? Może jakieś zmiany w projekcie ? Jak juz bedziesz miała naniesiony projekt na mape to spokojnie możesz pomyśleć czy dobrze, czy coś nie przesunąć, jak zagospodarować resztę działki itp. Może spokojnie leżeć (jeść nie woła ) To wszystko przed PNB. A jeszcze odrolnienie (odlesienie). Ja tam wolę "co masz zrobić jutro zrób dziś" Widze że Pan Geodeta ma pełne ręce roboty. Widać fach ma ręku, chyba ze te terminy spowodowane tym, że w międzyczasie jedzie sobie na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 24.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam !! Wpadłam z rewizytą się przywitać Będą kibicować. Wiedzę, że jesteś n etapie papirologii, więc na dobry początek życzę krótkich terminów oraz miłych i kompetentnych urzędników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 25.06.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Madzia, dzien dobry. Co ciekawego slychac? Przez 10 dni nie mialam czasu na Internet. Wreszcie zaczelo sie cos dziac i troche jestem zabiegana,ale to fajne zabieganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 25.06.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzwonilam dzisiaj do Urzedu Gminy i Pani powiedziala,ze wypis i wyrys juz na mnie czekaja!!!!!!!!!!!!!! jupi!!! Jutro rano odbieram.Z geodeta tez sie umowilam,ale troche to bedzie trwalo .Powiedzial ze nawet do 1.5miesiaca ......strasznie dlugo Powiedzial mi ,zebym juz zaczela rozgladac sie za architektem do adaptacji ,bo pozniej znowu czekanie sie wydluzy .....................Skoro tak mowi ,to zaczne szukac i chociaz naswietlac sprawe ,mam mape sytuacyjna (chyba tak to sie nazywa )i wiem jaki projekt .....ciekawe czy to nie bedzie przedwczesne. Chyba za szybko chcialabym wszystko zalatwic A bałaś się ze nie zdążysz ? A masz już projekt? Może jakieś zmiany w projekcie ? Jak juz bedziesz miała naniesiony projekt na mape to spokojnie możesz pomyśleć czy dobrze, czy coś nie przesunąć, jak zagospodarować resztę działki itp. Może spokojnie leżeć (jeść nie woła ) To wszystko przed PNB. A jeszcze odrolnienie (odlesienie). Ja tam wolę "co masz zrobić jutro zrób dziś" Widze że Pan Geodeta ma pełne ręce roboty. Widać fach ma ręku, chyba ze te terminy spowodowane tym, że w międzyczasie jedzie sobie na wakacje Projekt mielismy od dawna ,ale dostalismy z biura projektowego przekrojr tego budunku i rzuty ........no i troche zaczelismy sie zastanawiac,bo sa tam 2 stropy monolityczne i poddasze ,ale juz nieuzytkowe no i prawie 90m tarasu,......poza tym taki architektoniczny wymysl ,ze taras nad garazem ma byc ocieplany Pan Geodeta ,to podobno dobry fachowiec .....a o wakacjach nic nie wspominal moze sie bal ,ze straci taka klientke ...hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 25.06.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam !! Wpadłam z rewizytą się przywitać Będą kibicować. Wiedzę, że jesteś n etapie papirologii, więc na dobry początek życzę krótkich terminów oraz miłych i kompetentnych urzędników Witam Cie serdeczniascie w moich progach ,dziekuje za kibicowanie. Na razie trafilam na bardzo fajnych urzednikow ,ale nie bedziemy sie oszukiwac bo to dopiero poczatki i zapewne jeszcze wiele sie zdarzy o czym zaraz napisze w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 no, to widzę, że będzie niedługo kolejna budowa.. trzymam kciuki za papierki, żeby poszło szybko i bezboleśnie (w miarę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 27.06.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 no, to widzę, że będzie niedługo kolejna budowa.. trzymam kciuki za papierki, żeby poszło szybko i bezboleśnie (w miarę ) Dziekuje ,tez mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts