DarioAS 27.06.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ten etap się niestety dłuży najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 27.06.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ten etap się niestety dłuży najbardziej No wlasnie wprawdzie dopiero zaczelam ,ale tak bardzo chcialabym zeby juz cos sie dzialo na dzialeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 27.06.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Wiem, co czujesz.Ja uwielbiam prace budowlane.Wszystkie dokumenty zalatwialam sama w urzedach. Siedzialam na budowie od rana do wieczora.Teraz tez za kazdym razem chodze i ogladam jedna rzecz sto razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 28.06.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 WItam Cię i dziękuję za wpis i dobrą rade dot. komentarzy."Gratuluję" zabytków:( To faktycznie niezła niespodzianka, ale trzymaj się dzielnie, mam nadzieję, że całe to oczekiwanie szybko zleci i będziesz mogła ruszyć z dalszymi pracami!Głowa do góry! Co nas nie zabije to nas wzmocni - stety niestety to prawda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 28.06.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 WItam Cię i dziękuję za wpis i dobrą rade dot. komentarzy. "Gratuluję" zabytków:( To faktycznie niezła niespodzianka, ale trzymaj się dzielnie, mam nadzieję, że całe to oczekiwanie szybko zleci i będziesz mogła ruszyć z dalszymi pracami! Głowa do góry! Co nas nie zabije to nas wzmocni - stety niestety to prawda:) Ja rowniez Cie witam u siebie i zapraszam czesciej Z tego co wiem ,to chyba nie mam stanowisk archeologicznych ale i tak ktos musi byc i nadzorowac kopanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.06.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ale masz avatarek cóż to za boski kociak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 28.06.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ale masz avatarek cóż to za boski kociak?? Moja Duma Koteczka o imieniu Sara.Tak sobie pomyslalam ,ze zmienie avatarek ,na ladniejszy widok niz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.06.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Tak sobie pomyslalam ,że zmienie avatarek ,na ladniejszy widok niz domek Rzeczywiście ładniejszy jest teraz Duuużo ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 29.06.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Tak sobie pomyslalam ,że zmienie avatarek ,na ladniejszy widok niz domek Rzeczywiście ładniejszy jest teraz Duuużo ładniejszy Dziekuje ,tez tak uwazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.06.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Cześć Magda A co to za wykopiska się u Ciebie szykują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 29.06.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Cześć Magda A co to za wykopiska się u Ciebie szykują Czesc i witaj Tak mnie tym nastraszyli ,ze juz nie wiedzialam co mam robic Podobno nic nie powinni znalezc ,wiec zobacze co z tym robic Musze z sasiadami porozmawiac ,ktorzy juz to przeszli.Ciekawe ,jak oni uporali sie z nadzorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.06.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Cześć Magda A co to za wykopiska się u Ciebie szykują Czesc i witaj Tak mnie tym nastraszyli ,ze juz nie wiedzialam co mam robic Podobno nic nie powinni znalezc ,wiec zobacze co z tym robic Musze z sasiadami porozmawiac ,ktorzy juz to przeszli.Ciekawe ,jak oni uporali sie z nadzorem Pytaj, sama jestem ciekawa, choć nadzór to zapewne tylko na pierwszym etapie??? A dzwoniłaś do Urzędu zapytać co ten nadzór w praktyce znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 29.06.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Cześć Magda A co to za wykopiska się u Ciebie szykują Czesc i witaj Tak mnie tym nastraszyli ,ze juz nie wiedzialam co mam robic Podobno nic nie powinni znalezc ,wiec zobacze co z tym robic Musze z sasiadami porozmawiac ,ktorzy juz to przeszli.Ciekawe ,jak oni uporali sie z nadzorem Pytaj, sama jestem ciekawa, choć nadzór to zapewne tylko na pierwszym etapie??? A dzwoniłaś do Urzędu zapytać co ten nadzór w praktyce znaczy? Napisze ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 30.06.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dzień dobry Oj widze że coś się dziać zaczyna w papierologii budowlanej Tylko, żeby szło po dobremu ! Wszędzie jest grząsko, bagnisto. Wszedzie - znaczy na południu Polski. U nas też mokro i nie mogę transportu zamówić bo jak wjedzie w to nasze błotko to będziemy musieli traktora wołać żeby wyciągnął. Wszystkim ta pogoda daje swe znaki Gdzieś wyczytałam że taki konserwator zabytków - dozór - kosztuje ok 600 zł , ale ni groma nie wiem co on tam za te 600 zł ma robić ? Stać i patrzeć jak pracuje koparka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.06.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dzień dobry Oj widze że coś się dziać zaczyna w papierologii budowlanej Tylko, żeby szło po dobremu ! Wszędzie jest grząsko, bagnisto. Wszedzie - znaczy na południu Polski. U nas też mokro i nie mogę transportu zamówić bo jak wjedzie w to nasze błotko to będziemy musieli traktora wołać żeby wyciągnął. Wszystkim ta pogoda daje swe znaki Gdzieś wyczytałam że taki konserwator zabytków - dozór - kosztuje ok 600 zł , ale ni groma nie wiem co on tam za te 600 zł ma robić ? Stać i patrzeć jak pracuje koparka ? Chyba tak a tak na marginesie to gdzie sa twoje komentarze ,albo dziennik ja sie pytam ....moglabys sie postarac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 30.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nie mam czasu :roll: Zabieram się za to jak sójka za morze Wczoraj było czasu trochę więcej bo dzieci poszły spać już o 19 (potrafią iść spać o 23) no to siedziałam i rysowałam kuchnie. I tak to jest. Chroniczny brak czasu. A co masz zamiar wykopać z działki ? Może jakieś skarby Ślaska i będzie głośno o Tobie - wywiady, audycje. Lisowice będą znane na caałą Polskę . Hm. Trochę mnie poniosło - przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.06.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nie mam czasu :roll: Zabieram się za to jak sójka za morze Wczoraj było czasu trochę więcej bo dzieci poszły spać już o 19 (potrafią iść spać o 23) no to siedziałam i rysowałam kuchnie. I tak to jest. Chroniczny brak czasu. A co masz zamiar wykopać z działki ? Może jakieś skarby Ślaska i będzie głośno o Tobie - wywiady, audycje. Lisowice będą znane na caałą Polskę . Hm. Trochę mnie poniosło - przepraszam. Nic nie szkodzi ....lubie twoje fantazje .Fajnie mogloby byc,ale znajac zycie to slawna nie bede i moze lepiej a zaraz okazaloby sie ze musze finansowac ich kopalnie skarbow a to juz mi sie wcale nie podoba. No i jeszcze same problemy ,bo musze szukac innego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A dlaczego nowy projekt???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.06.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A dlaczego nowy projekt???? Wlasnie napisalam w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 30.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Mam taką cichą nadzieje że umiem czytać , a w Waszym wybranym projekcie jest napisane: Usytuowanie budynku minimalne wymiary działki: 21.89 x 17.49 m i jak na mój rozumek to 25 x 43 jest większe od 21.89 x 17.49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts