kala67 12.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 wybranie dobrego projektu to naprawde powazna sprawa.....dlatego nie ma co sie spieszyc!!!! my na poczatku wybralismy inny projekt a budujemy cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 wybranie dobrego projektu to naprawde powazna sprawa.....dlatego nie ma co sie spieszyc!!!! my na poczatku wybralismy inny projekt a budujemy cos innego MRS.CONSTR.- gdzieś AnetkęS wcięło, pewnie zapracowana Kalu - my chcieliśmy gustownego, później szukaliśmy innego projektu, ale nie znaleźliśmy więc zostaliśmy przy gustownym - pierwsze najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 13.07.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Śliczny ten Wasz domek. Można już tak mówić ? Zdecydowaliście się ? I jak tu mówić o sprawiedliwości ? Nie chcecie ogrzewania gazowego a gaz macie. My z chęcią byśmy ogrzewali gazem a nie mamy My nie mamy narzuconych warunków zabudowy, a budujemy taką bryłe że u Was nie przyczepili by się. Może się zamienimy działkami ? Toż to nie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 13.07.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Śliczny ten Wasz domek. Można już tak mówić ? Zdecydowaliście się ? I jak tu mówić o sprawiedliwości ? Nie chcecie ogrzewania gazowego a gaz macie. My z chęcią byśmy ogrzewali gazem a nie mamy My nie mamy narzuconych warunków zabudowy, a budujemy taką bryłe że u Was nie przyczepili by się. Może się zamienimy działkami ? Toż to nie daleko Widzisz ,nie ma sprawiedliwosci ...............z zamiana to nieglupi pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 14.07.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Madzia, co slychac?Pozalatwialas juz wszystkie sprawy?U mnie juz po tynkowaniu. Zostaly cokol i kominy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.07.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Dziewczynki, witam Ellaj, coś Ciebie ostatnio wcięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.07.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam:)co tam słychac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.07.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam:) co tam słychac?? Idę zaraz pisać do dziennika pozdrawiam Kalu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 15.07.2009 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Hej Dziewczyny Malam ostatnio straszne zamieszanie i nawet nie mialam jak spotkac sie z architektem (zrobie to w przyszlym tygodniu nadrobie)................dzisiaj dzwonie do geodety zapytam ,jak sprawy stoja ,bo cos mi sie dluzy,.....................moj tatus juz marzy o wejsciu na dzialke,zeby drzewami sie zajac................mam juz nawet brame tymczasowa zalatwiona przez tate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.07.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Meganus, wakacje... Zajmuje sie coreczka, ktora ma wakacje Gotuje, zabawiam... Ale czytam, czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 15.07.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Meganus, wakacje... Zajmuje sie coreczka, ktora ma wakacje Gotuje, zabawiam... Ale czytam, czytam. ellaj a jak twoje tynki i jak kolorek ci wyszedl ??.................i coz takiego dobrego gotujesz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.07.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Tynki skonczone. Zrobione super. Kolor na zdjeciu tez ladny, chociaz na kazdym inny. Gorzej z plytka klinkierowa.Chcialam miec 3 rzedy, tynk wycieli na 4. I co? Musze sie pogodzic, bo dokleic sie nie da. Nie dogadalismy sie.Zaraz Ci cos wkleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.07.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 http://img441.imageshack.us/gal.php?g=dscf0427.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 15.07.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Tynki skonczone. Zrobione super. Kolor na zdjeciu tez ladny, chociaz na kazdym inny. Gorzej z plytka klinkierowa. Chcialam miec 3 rzedy, tynk wycieli na 4. I co? Musze sie pogodzic, bo dokleic sie nie da. Nie dogadalismy sie. Zaraz Ci cos wkleje. Wyglada slicznie,bardzo mi sie podoba ,a powiem Ci ,ze mi sie osobiscie podoba,jak jest grubszy klinkier..........to oczywiscie kwestia gustu,ale na pewno nie zepsuje koncowego wygladu budynku.........dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.07.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 MRS.CONSTR. - projekt mi się podoba i powiem więcej świetnie, że w salonie jest tak dużo okien i światła - jest bardzo ładny A z tymi stronami świata, to jakieś przegięcie chyba, ponieważ my mamy salon od strony północnej i nam to odpowiada, nie chcę się gotować w lecie, a w kuchni tam gdzie słońce ( południe ) nie zamierzam siedzieć ( nawet mnie Micha nie przykuje do kaloryfera, bo będzie ogrzewanie podłogowe) Wszystko zależy od tego co kto lubi i potrzebuje Projekt mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.07.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Boczne strony sa wysokie, to wyglada to dobrze, te 4 plytki, ale od przodu dach jest nisko i tak troche dziwnie.Z tej bocznej strony bede miala ogrod zimowy., tzn. ogrodzik. 12m2, zeby tylko oslonic te drzwi przed deszczem, a i stolik tez sie zmiesci i fotelik. Zapomnialam dodac.Projekt extra. Bardzo mi sie podobaja te domy z ich strony. Uwielbiam takie nowoczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.07.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Ellaj, a jaki w końcu wybralas kolorek, bo nie mogę znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 15.07.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Ciesze sie ,ze projekt Wam sie podoba ,mnie tez ,ale jeszcze troche myslimy,bo maz sie boi ,ze za duzy i nie damy rady finansowo .........caly czas mnie namawia na mniejszy projekt,ktory tez jest na ich stronie i ma 116m2 powierzchni uzytkowej............tylko jak dla mnie to 2 pokoje na gorze to za malo ...............ja mysle o duzej rodzince (no moze nie takiej duzej ,ale 2+2byloby super).........jak narazie niedoczekalismy sie jeszcze ale nic straconego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.07.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Ciesze sie ,ze projekt Wam sie podoba ,mnie tez ,ale jeszcze troche myslimy,bo maz sie boi ,ze za duzy i nie damy rady finansowo .........caly czas mnie namawia na mniejszy projekt,ktory tez jest na ich stronie i ma 116m2 powierzchni uzytkowej............tylko jak dla mnie to 2 pokoje na gorze to za malo ...............ja mysle o duzej rodzince (no moze nie takiej duzej ,ale 2+2byloby super).........jak narazie niedoczekalismy sie jeszcze ale nic straconego MRS.CONSTR -Hyyy wiesz, dzieci później wyfruną i zostaniesz z takim wielkim domem i ..... sprzątaniem. Moja koleżanka tak właśnie ma. Może mąż ma rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Projekt ma się tobie podobać, a za 25 lat gdy dzieci wyfruną a może zostaną to się bedziesz martwić Mnie się projekt podoba chociaz wiesz że nie gustuję w takich nowoczesnych A jak papiery? Dajesz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts