Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Magdy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 597
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wybranie dobrego projektu to naprawde powazna sprawa.....dlatego nie ma co sie spieszyc!!!! my na poczatku wybralismy inny projekt a budujemy cos innego :lol:

MRS.CONSTR.- gdzieś AnetkęS wcięło, pewnie zapracowana :)

Kalu - my chcieliśmy gustownego, później szukaliśmy innego projektu, ale nie znaleźliśmy więc zostaliśmy przy gustownym - pierwsze najlepsze :wink: :wink:

Śliczny ten Wasz domek.

Można już tak mówić ? Zdecydowaliście się ?

I jak tu mówić o sprawiedliwości ?

Nie chcecie ogrzewania gazowego a gaz macie. My z chęcią byśmy ogrzewali gazem a nie mamy :(

My nie mamy narzuconych warunków zabudowy, a budujemy taką bryłe że u Was nie przyczepili by się.

Może się zamienimy działkami ? ;) Toż to nie daleko ;) :lol:

Śliczny ten Wasz domek.

Można już tak mówić ? Zdecydowaliście się ?

I jak tu mówić o sprawiedliwości ?

Nie chcecie ogrzewania gazowego a gaz macie. My z chęcią byśmy ogrzewali gazem a nie mamy :(

My nie mamy narzuconych warunków zabudowy, a budujemy taką bryłe że u Was nie przyczepili by się.

Może się zamienimy działkami ? ;) Toż to nie daleko ;) :lol:

Widzisz ,nie ma sprawiedliwosci :( ...............z zamiana to nieglupi pomysl :wink: :wink:

Hej Dziewczyny

Malam ostatnio straszne zamieszanie i nawet nie mialam jak spotkac sie z architektem (zrobie to w przyszlym tygodniu nadrobie)................dzisiaj dzwonie do geodety zapytam ,jak sprawy stoja ,bo cos mi sie dluzy,.....................moj tatus juz marzy o wejsciu na dzialke,zeby drzewami sie zajac................mam juz nawet brame tymczasowa zalatwiona przez tate :D :D :D

Tynki skonczone. Zrobione super. Kolor na zdjeciu tez ladny, chociaz na kazdym inny. Gorzej z plytka klinkierowa.

Chcialam miec 3 rzedy, tynk wycieli na 4. I co? Musze sie pogodzic, bo dokleic sie nie da. Nie dogadalismy sie.

Zaraz Ci cos wkleje.

Wyglada slicznie,bardzo mi sie podoba ,a powiem Ci ,ze mi sie osobiscie podoba,jak jest grubszy klinkier..........to oczywiscie kwestia gustu,ale na pewno nie zepsuje koncowego wygladu budynku.........dla mnie bomba :wink: :D :D

MRS.CONSTR. - projekt mi się podoba i powiem więcej świetnie, że w salonie jest tak dużo okien i światła - jest bardzo ładny :lol: :lol:

A z tymi stronami świata, to jakieś przegięcie chyba, ponieważ my mamy salon od strony północnej i nam to odpowiada, nie chcę się gotować w lecie, a w kuchni tam gdzie słońce ( południe ) nie zamierzam siedzieć ( nawet mnie Micha nie przykuje do kaloryfera, bo będzie ogrzewanie podłogowe) :lol: :lol: :lol:

Wszystko zależy od tego co kto lubi i potrzebuje :)

Projekt mi się podoba :D

Boczne strony sa wysokie, to wyglada to dobrze, te 4 plytki, ale od przodu dach jest nisko i tak troche dziwnie.

Z tej bocznej strony bede miala ogrod zimowy., tzn. ogrodzik. 12m2, zeby tylko oslonic te drzwi przed deszczem, a i stolik tez sie zmiesci i fotelik.

Zapomnialam dodac.

Projekt extra. Bardzo mi sie podobaja te domy z ich strony. Uwielbiam takie nowoczesne.

Ciesze sie ,ze projekt Wam sie podoba :D :D ,mnie tez ,ale jeszcze troche myslimy,bo maz sie boi ,ze za duzy i nie damy rady finansowo .........caly czas mnie namawia na mniejszy projekt,ktory tez jest na ich stronie i ma 116m2 powierzchni uzytkowej............tylko jak dla mnie to 2 pokoje na gorze to za malo :-? :-? ...............ja mysle o duzej rodzince :lol: :lol: :lol: (no moze nie takiej duzej ,ale 2+2byloby super).........jak narazie niedoczekalismy sie jeszcze :roll: :roll: :roll: ale nic straconego :wink: :wink: :wink:

Ciesze sie ,ze projekt Wam sie podoba :D :D ,mnie tez ,ale jeszcze troche myslimy,bo maz sie boi ,ze za duzy i nie damy rady finansowo .........caly czas mnie namawia na mniejszy projekt,ktory tez jest na ich stronie i ma 116m2 powierzchni uzytkowej............tylko jak dla mnie to 2 pokoje na gorze to za malo :-? :-? ...............ja mysle o duzej rodzince :lol: :lol: :lol: (no moze nie takiej duzej ,ale 2+2byloby super).........jak narazie niedoczekalismy sie jeszcze :roll: :roll: :roll: ale nic straconego :wink: :wink: :wink:

MRS.CONSTR -Hyyy wiesz, dzieci później wyfruną i zostaniesz z takim wielkim domem i ..... sprzątaniem. Moja koleżanka tak właśnie ma. Może mąż ma rację?