MRS.CONSTR. 30.03.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Na pewno zmienimy rozstawienie okien a cala reszta nam sie bardzo podoba ,wiec mysle ze zostanie bez zmian.Chyba ,ze cos wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.03.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 to idealnie wybraliscie projekcik ,my też w swoim projekciku też dużo zmian nie wprowadzamy ale kilka jest ale taki drobnych też dotyczące okien ihhi ważne aby "zrobić" tak aby pasował pod nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 MRS.CONSTR., to ja też się melduję u ciebie Piękna działka i projekt domku na pewno będzie do niej pasował. Widzę, że wy też będziecie budować bardziej nowoczesny domek, tak jak my Domek bardzo fajnie wygląda na wizualkach i myślę, że będzie bardzo wygodny pozdrawiam i na pewno będę śledzić postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.03.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witaj lidszu Marzyl nam sie dom z calkiem plaskim dachem,ale niestety nie moglibysmy takiego wybudowac. Styl nowoczesny najbardziej nam odpowiada,choc lubie podpatrywac pomysly innych na forum. Wpadaj czesciej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 No proszę jak się komentarzyk rozwinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 31.03.2009 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jak milo sie zrobilo Pozdrawiam Wszystkich zagladajacych tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 pewnie że będę tu zaglądała tym bardziej że budujemy podobne domki i już nie mogę sie doczekać jak już zacznie się u ciebie budowa na dobre pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jak milo sie zrobilo Pozdrawiam Wszystkich zagladajacych tutaj Tylko, zeby jeszcze właścicielka częściej wpadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 31.03.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No jestem ,jak na zawolanie .Czy cos mnie ominelo . Szukam kolorow do mieszkania i nie moge sie zdecydowac.Chcialam cos w jasnych brazach,kakao ,ale nie moge sie zdecydowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 31.03.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jak cos wybiore to sie pochwale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 może kolorek taki jak kawa z mlekiem ,ni czekoladowy ni taki ciemniejszy beż mi sie takie kolorki bardzo podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Macie takie podobne domki, że pochrzaniły mi się komentarzyki....ale wybrnęłam z tego.Jak już napisałam u jessi mi podobają się jasne kolory, beże, biele i już mało jasny kolor czerwony... na tle ścian z cegły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 mnie się podopa pierwszy i drugi kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 31.03.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Super, ze zalozylas dziennik Jestem zachwycona Waszym strumykiem na dzialce!!! Ale chcialabym taki miec. Naprawde zazdroszcze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Macie takie podobne domki, że pochrzaniły mi się komentarzyki....ale wybrnęłam z tego. Jak już napisałam u jessi mi podobają się jasne kolory, beże, biele i już mało jasny kolor czerwony... na tle ścian z cegły.... GLAMOURMUM nie martw się ihhihi czasami się tak zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 31.03.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Czesc Kotecek Ten strumyczek ,to fajna sprawa ,na szczescie dzialka jest na lekkim wzniesieniu,wiec jak wody gruntowe sie podniosa to nie bedzie u nas bajora.W innym wypadku nie byloby juz tak pieknie i romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Macie takie podobne domki, że pochrzaniły mi się komentarzyki....ale wybrnęłam z tego. Jak już napisałam u jessi mi podobają się jasne kolory, beże, biele i już mało jasny kolor czerwony... na tle ścian z cegły.... GLAMOURMUM nie martw się ihhihi czasami się tak zdarza . Stareńka już jestem.... i słabe oczka mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.03.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witaj, W kwestii wyboru koloru ścian to zapraszam do siebie. Może coś Ciebie zainspiruje Pozdrawiam, Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 31.03.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Hej Alunek Juz biegne zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 01.04.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam również. Czytam o strumyku i rzeczywiscie do pozazdroszczenia Działeczka ładna i te drzewa ....... U nas pole, pole, pole.......... Jeśli chodzi o kolorek to jestem za jasnym kakaem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts