MRS.CONSTR. 10.10.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Oto rzuty mojego domu http://img203.imageshack.us/i/gniazdaparter.pdf/ http://img61.imageshack.us/i/gniazdapietrox.pdf/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 10.10.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Mialo byc w dzienniku.ale mi sie pomylilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 fajny projekcik!!! wreszcie wstawiłas zazdroszcze Ci tej pustki nad salonem!! zawsze chciałam mieć cos takiego w domku. Niestety nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam, piękny projekt, tak dużo przestrzeni, bardzo mi się podoba Madziu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 12.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dołączam się do "ochów" i "achów", projekt bardzo mi się podoba, bardzo funkcjonalnie rozwiązany, trochę podobny do Fikusa, który wcześniej wybieraliście, ale ten dla odmiany ma tyle pokoi ile trzeba jest super a elewacje jakieś też wrzucisz? i powierzchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.10.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dołączam się do "ochów" i "achów", projekt bardzo mi się podoba, bardzo funkcjonalnie rozwiązany, trochę podobny do Fikusa, który wcześniej wybieraliście, ale ten dla odmiany ma tyle pokoi ile trzeba jest super a elewacje jakieś też wrzucisz? i powierzchnie? Małgosiu, a co u Was słychać? Nie masz dziennika i jakoś mi ostatnio umknęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 13.10.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Małgosiu, a co u Was słychać? Nie masz dziennika i jakoś mi ostatnio umknęłaś jestem, jestem dziennikka nie mam po co zakładać, bo chyba by był o tym, jak bardzo nie możemy zacząć budować, a nie o budowaniu już myślałam, że złożymy projekt do pozwolenia, a tu nam jeszcze geolog "wyskoczył" i kolejne dwa tygodnie w plecy tak więc "gościnnie" u Magdy, którą serdecznie pozdrawiam w ten mroźny wtorkowy poranek , pozwoliłam sobie wrzucić dwa słowa reasumując - w moim przypadku szansa na stan "0" w tym roku równa jest już dokładnie "0" pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.10.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Małgosiu, a co u Was słychać? Nie masz dziennika i jakoś mi ostatnio umknęłaś jestem, jestem dziennikka nie mam po co zakładać, bo chyba by był o tym, jak bardzo nie możemy zacząć budować, a nie o budowaniu już myślałam, że złożymy projekt do pozwolenia, a tu nam jeszcze geolog "wyskoczył" i kolejne dwa tygodnie w plecy tak więc "gościnnie" u Magdy, którą serdecznie pozdrawiam w ten mroźny wtorkowy poranek , pozwoliłam sobie wrzucić dwa słowa reasumując - w moim przypadku szansa na stan "0" w tym roku równa jest już dokładnie "0" pozdr To na przyszły rok rozpoczniesz budowę ze zdwojoną siłą i będziesz przez zimę miała czas, żeby sobie wiele rzeczy zaplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 13.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 To na przyszły rok rozpoczniesz budowę ze zdwojoną siłą i będziesz przez zimę miała czas, żeby sobie wiele rzeczy zaplanować i tego się trzymam a do tego czasu z wielką przyjemnością poczytuję dzienniki innych i czekam z niecierpliwością na dalsze "odsłony" projektu MRS.CONSTR., bo rozkład baaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.10.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 a do tego czasu z wielką przyjemnością poczytuję dzienniki innych i czekam z niecierpliwością na dalsze "odsłony" projektu MRS.CONSTR., bo rozkład baaardzo mi się podoba To obie czekamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 14.10.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Hej Nie mam czasu na pisanie ,ale bardzo sie ciesze ze podoba sie Wam rozmieszczenie pomieszczen .My niestety tez zaczniemy budowe dopiero na wiosne ,ale nic nie da sie przeskoczyc a ja sie nie rozdwoje .Zima pewnie dostaniemy pozwolenie na budowe i jak zaczniemy ,to Magana bedzie juz mieszkac w swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.10.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Kogo moje piękne oczy widzą...??? Dzień dobry...gdzie byłaś gdy Cię nie było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.10.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hej Zima pewnie dostaniemy pozwolenie na budowe i jak zaczniemy ,to Magana bedzie juz mieszkac w swoim domku MRS.CONSTR Ty nie przesadzaj z tym mieszkaniem, wiesz ile kosztuje wykończeniówka, a ile trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Meganko...ale to prawda!!! Ty poprostu masz zawrotne tempo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Meganko...ale to prawda!!! Ty poprostu masz zawrotne tempo!! Kalu, stawiam na Ciebie pierwszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.10.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Meganko...ale to prawda!!! Ty poprostu masz zawrotne tempo!! Kalu, stawiam na Ciebie pierwszą jeżeli obie nadal będziecie tak zasuwać, to razem skończycie! ale wykończeniówka bywa bardziej upierdliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Meganko...ale to prawda!!! Ty poprostu masz zawrotne tempo!! Kalu, stawiam na Ciebie pierwszą jeżeli obie nadal będziecie tak zasuwać, to razem skończycie! ale wykończeniówka bywa bardziej upierdliwa... Bardzo się boję wykończeniówki, jak patrzę jak się inni męczą z wszystkim, to mi włosy dęba stają Kalu, to co razem w jednym czasie się wprowadzamy???? A tak poważnie, na kiedy Kalu planujesz wprowadzenie się? I Ty sure na kiedy planujesz? Bo ja będę szczęśliwa jak się wprowadzę na w lipcu chociaż na kuchnię i salon gotowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Meganko...ale to prawda!!! Ty poprostu masz zawrotne tempo!! Kalu, stawiam na Ciebie pierwszą jeżeli obie nadal będziecie tak zasuwać, to razem skończycie! ale wykończeniówka bywa bardziej upierdliwa... Bardzo się boję wykończeniówki, jak patrzę jak się inni męczą z wszystkim, to mi włosy dęba stają Kalu, to co razem w jednym czasie się wprowadzamy???? A tak poważnie, na kiedy Kalu planujesz wprowadzenie się? I Ty sure na kiedy planujesz? Bo ja będę szczęśliwa jak się wprowadzę na w lipcu chociaż na kuchnię i salon gotowy :) jak się wkurzę, to wprowadzę się w sobotę!.. a tak poważnie, to zależy, na ile uda mi się pogonić wykonawców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 jak się wkurzę, to wprowadzę się w sobotę!.. a tak poważnie, to zależy, na ile uda mi się pogonić wykonawców... sure - To ja na Twoim miejscu bym się wku..........rzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 jak się wkurzę, to wprowadzę się w sobotę!.. a tak poważnie, to zależy, na ile uda mi się pogonić wykonawców... sure - To ja na Twoim miejscu bym się wku..........rzyła właśnie się powoli zaczynam wkurzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts