MRS.CONSTR. 28.12.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Piekne Dziekuje za wszystkie zyczenia Wszystkim zagladajacym do Mnie zycze SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.12.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu, Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, Proś niebiosa by Ci dały Dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku życzy .......kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.12.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi,kufel piwa to za mało,litr szampana by sie zdało.Trzeba opić wszelkie troski,by następny ROK był BOSKI!!! Wszystkiego najlepszego w Nowym 2010rżyczyGlamcia z rodziną http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/31487837_sylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 26.01.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Hej Za 2 tygodnie skladamy papiery o pozwolnie na budowehuraaaaaaaaa Mam nadzieje ,ze w marcu zaczniemy To już został tylko tydzień Super! Szybciutko dostaniecie pozwolenie i do dzieła ! Jeśli szybciutko wiosna przyjdzie ( a wszyscy na nią czekają z niecierpliwością ) napewno zaczniecie już na początku marca. O bloczki popytaj w Czystopolu w Miękini - można się z nimi dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 26.01.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Hej Za 2 tygodnie skladamy papiery o pozwolnie na budowehuraaaaaaaaa Mam nadzieje ,ze w marcu zaczniemy To już został tylko tydzień Super! Szybciutko dostaniecie pozwolenie i do dzieła ! Jeśli szybciutko wiosna przyjdzie ( a wszyscy na nią czekają z niecierpliwością ) napewno zaczniecie już na początku marca. O bloczki popytaj w Czystopolu w Miękini - można się z nimi dogadać. Juz nie moge sie doczekac .........a co do wiosny to nie zanosi sie na nia zbyt szybko mam nadzieje ,ze w marcu sniegi juz stopnieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 26.01.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Jezeli chodzi o bloczki to mamy juz kilka ofert bardzo przystepnych cenowo..... ,ale dziekuje i zapytam moze akurat bedzie lepsza oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 30.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 składasz papiery, znaczy z projektem już wszystko dogadane?? to super może wstawisz jakieś rzuty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 31.01.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 składasz papiery, znaczy z projektem już wszystko dogadane?? to super może wstawisz jakieś rzuty?? Wszystko z projektek dograne.......caly czas probuje wstawic ale nie moge mam te rzuty w pdf i nie moge ich wrzucic ,jak ktos mnie uswiadomi to bardzo chetnie pokaze moj projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 31.01.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Zdjecia projektu wstawilam ,sa moze troche slabo widoczne ,ale musialam zrobic zdjecie projektu na papierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 31.01.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Fajny rozkład pomieszczeń. Podoba mi się wejście na taras z jadalni i salonu (tak ten rysunek odczytałam). No i ta pustka na salonem .... Super że będziesz miała przy kuchni spiżarkę. Ja ze swojej w projekcie zrezygnowałam na rzecz większej kuchni. A salon będziecie mieli od której strony świata ? PNB oderane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 31.01.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Fajny rozkład pomieszczeń. Podoba mi się wejście na taras z jadalni i salonu (tak ten rysunek odczytałam). No i ta pustka na salonem .... Super że będziesz miała przy kuchni spiżarkę. Ja ze swojej w projekcie zrezygnowałam na rzecz większej kuchni. A salon będziecie mieli od której strony świata ? PNB oderane ??[/quote Wyjscie na taras bedzie tylko z jadalni a co do stron swiata to hmmm......nie pamietam dokladnie jak to bylo pozniej sprawdze na projekcie....pozwolenia jeszcze nie mamy ale i tak na razie sniegi nas zasypaly wiec nie ma sie co denerwowac jego brakiem Mysle ,ze do konca lutego juz wszystko bedziemy mieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 No gratuluję Madziu...na reszcie...zaczniecie prawdziwą przygodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 31.01.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 No gratuluję Madziu...na reszcie...zaczniecie prawdziwą przygodę Dzieki Nie musze chyba nawet pisac ,jaka jestem szczesliwa i jak bardzo nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.02.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 projekt fajnie pomyślany, wszystko jest wygodnie rozplanowane, jedno co mnie zastanawia, to jeśli dobrze widzę - brak wanny, dom wygląda na duży, ale nie ma wymiarów - może dopiszesz np powierzchnie pomieszczeń? no i oczywiście pokaż koniecznie elewacje, chciałaś dom nowoczesny, więc pewnie taki jest złożyliście już projekt? czy możesz napisać na priv jakies info o cenach bloczków - my w końcu też wiosną będziemy zaczynać, to chyba już czas rozpoznać materiały przynajmniej na "0" z czego będziecie budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 hejka widze ze domek w koncu gotowy jest super!! to kiedy pierwsze wbicie łopaty , my mamy na razie fundamenty i mamy zamiar w marcu ruszc dalej z murami no i czekam na fotki elewacji domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 05.02.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 projekt fajnie pomyślany, wszystko jest wygodnie rozplanowane, jedno co mnie zastanawia, to jeśli dobrze widzę - brak wanny, dom wygląda na duży, ale nie ma wymiarów - może dopiszesz np powierzchnie pomieszczeń? no i oczywiście pokaż koniecznie elewacje, chciałaś dom nowoczesny, więc pewnie taki jest złożyliście już projekt? czy możesz napisać na priv jakies info o cenach bloczków - my w końcu też wiosną będziemy zaczynać, to chyba już czas rozpoznać materiały przynajmniej na "0" z czego będziecie budować? wanny nie ma bo mi nie potrzebna i celowo z niej zrezygnowalismy ...........kubatura domu 500m a reszte wymiarow musze dokladnie posprawdzac i elewacje wrzuce jutro czesc materialu juz zamowiona tzn.bloczki fundamentowe ,bloczki na sciany Max ,belki stropowe i jeszcze takie tam duperele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 05.02.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 hejka widze ze domek w koncu gotowy jest super!! to kiedy pierwsze wbicie łopaty , my mamy na razie fundamenty i mamy zamiar w marcu ruszc dalej z murami no i czekam na fotki elewacji domku w koncu my tez zaczniemy jak sniegi stopnieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 09.02.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 no i czekam na fotki elewacji domku Coś Madzia jest zajęta bo elewacją i wymiarami nie ma czasu się pochwalić. Madziu, a może już masz wytyczoną działkę i dokładnie wiesz odkąd dokąd jest Wasz kawałek ziemi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.02.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 no i czekam na fotki elewacji domku Coś Madzia jest zajęta bo elewacją i wymiarami nie ma czasu się pochwalić. Madziu, a może już masz wytyczoną działkę i dokładnie wiesz odkąd dokąd jest Wasz kawałek ziemi ? no dokładnie Magda co jest z tobą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 09.02.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 no i czekam na fotki elewacji domku Coś Madzia jest zajęta bo elewacją i wymiarami nie ma czasu się pochwalić. Madziu, a może już masz wytyczoną działkę i dokładnie wiesz odkąd dokąd jest Wasz kawałek ziemi ? Ach ,bo nie mam kiedy ,problem w tym ze musze znowu zrobic zdjecie projektu z kartki ,bo nie potrafie zamienic z pdf ogolnie troche to dla mnie skomplikowane hahah a dopiero 10 min.temu wrocilam z pracy do domku poczekajcie jeszcze z dzien moze jutro uda mi sie wkleic a powierzchni uzytkowej jest okolo 147m2,ale jeszcze dokladnie sprawdze(zakrecona jestem i nie moge sie doszukac w tych papierkach pokserowanych bo na jednym gniazdka a na drugim inne duperelki i nie ma powierzchni ,wiec musze bardzie poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts