MRS.CONSTR. 09.02.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 no i czekam na fotki elewacji domku Coś Madzia jest zajęta bo elewacją i wymiarami nie ma czasu się pochwalić. Madziu, a może już masz wytyczoną działkę i dokładnie wiesz odkąd dokąd jest Wasz kawałek ziemi ? no dokładnie Magda co jest z tobą ?? nic ze mna po prostu dnia mi brakuje ,ale obiecuje sie poprawic moze jutro wkleje elewacje -postaram sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 10.02.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ach ,bo nie mam kiedy ,problem w tym ze musze znowu zrobic zdjecie projektu z kartki ,bo nie potrafie zamienic z pdf ogolnie troche to dla mnie skomplikowane hahah a dopiero 10 min.temu wrocilam z pracy do domku Zainstaluj sobie PDF Creatora (darmowy soft): http://downloads.sourceforge.net/project/pdfcreator/PDFCreator/PDFCreator%200.9.9/PDFCreator-0_9_9_setup.exe?use_mirror=garr Po zainstalowaniu masz wirtualną drukarkę, dzięki której możesz "drukować" do różnych formatów (pdf, jpg itd.). Łatwo tym zamienisz pdfa na jpg (i odwrotnie). Pzdr Krzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 10.02.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ach ,bo nie mam kiedy ,problem w tym ze musze znowu zrobic zdjecie projektu z kartki ,bo nie potrafie zamienic z pdf ogolnie troche to dla mnie skomplikowane hahah a dopiero 10 min.temu wrocilam z pracy do domku Zainstaluj sobie PDF Creatora (darmowy soft): http://downloads.sourceforge.net/project/pdfcreator/PDFCreator/PDFCreator%200.9.9/PDFCreator-0_9_9_setup.exe?use_mirror=garr Po zainstalowaniu masz wirtualną drukarkę, dzięki której możesz "drukować" do różnych formatów (pdf, jpg itd.). Łatwo tym zamienisz pdfa na jpg (i odwrotnie). Pzdr Krzych Dzieku sprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 22.02.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ach ,bo nie mam kiedy ,problem w tym ze musze znowu zrobic zdjecie projektu z kartki ,bo nie potrafie zamienic z pdf ogolnie troche to dla mnie skomplikowane hahah a dopiero 10 min.temu wrocilam z pracy do domku Zainstaluj sobie PDF Creatora (darmowy soft): http://downloads.sourceforge.net/project/pdfcreator/PDFCreator/PDFCreator%200.9.9/PDFCreator-0_9_9_setup.exe?use_mirror=garr Po zainstalowaniu masz wirtualną drukarkę, dzięki której możesz "drukować" do różnych formatów (pdf, jpg itd.). Łatwo tym zamienisz pdfa na jpg (i odwrotnie). Pzdr Krzych Szybkością PrintScreena nie zastąpi http://pl.wikipedia.org/wiki/Zrzut_ekranu Magda, czekamy na fotki ps. http://lajfmajster.pl/2008/12/27/jak-za-darmo-przekonwertowac-pdf-do-jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Śnieg stopniał Zaczęliście już budowę Zdjęcia proszę w celu dowodowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 05.03.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Śnieg stopniał Zaczęliście już budowę Zdjęcia proszę w celu dowodowym Jeszcze nie kopiemy bo woda zamarzla na dzialce .....no i nadal czekamy na pozwolenie,ale czesc materialu juz czeka ,wiec juz wkrotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.03.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Jak to jest,ze jak ja w niedziele jeztem na forum to nikogo nie ma ,chyba tylko ja taka malo rodzinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.03.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Madzia nic sie nie martw o prąd u nas tak samo długo czekamy z tym ze my nie mamy zadnej skrzyneczki ani nawet słupy w poblizu naszej działki ale obiecali ze w kwietniu w połowie stanie w koncu nasza skrzyneczka i oby tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 14.03.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Madzia nic sie nie martw o prąd u nas tak samo długo czekamy z tym ze my nie mamy zadnej skrzyneczki ani nawet słupy w poblizu naszej działki ale obiecali ze w kwietniu w połowie stanie w koncu nasza skrzyneczka i oby tak było Postanowilam sie nie martwic ,bo i tak nic nie zmienie Wiem ,ze to dopiero poczatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 24.03.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Przepraszam dopiero po zaproszeniu zauważyłam gdzie się władowałam, przenieś mnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 24.03.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No to niezłe klocki macie już na starcie Ale jak z siłą wodospadu pokonacie następne przeciwności losu. Ja też sporo wydzwaniałam do energetyki w Środzie. Tak chyba z 6 numerów telefonów mi zostało w komórce i pamięć o guru ZE w ŚŚ dwojga imion Nie poddawaj się! Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 24.03.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No to niezłe klocki macie już na starcie Ale jak z siłą wodospadu pokonacie następne przeciwności losu. Ja też sporo wydzwaniałam do energetyki w Środzie. Tak chyba z 6 numerów telefonów mi zostało w komórce i pamięć o guru ZE w ŚŚ dwojga imion Nie poddawaj się! Trzymam kciuki Poddawac?? ani mi sie sni jestesmy coraz blizej,z kazdym dniem jeszcze bardziej mi siemarzy moj domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 24.03.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Przepraszam dopiero po zaproszeniu zauważyłam gdzie się władowałam, przenieś mnie proszę nie wiem jak ciemnota ze mnie jasna cholewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 29.03.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam koleżankę z moich okolic ja kończę budowę na jednej z wiosek bliżej Lubina ale mam znajomych w Lisowicach powodzenia w budowaniu swojego miejsca na ziemi oraz samych dobrych fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Madzia, gratuluje pozwolenia na budowe.No teraz, to juz z gorki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 MADZIU, GRATULACJE, TERAZ JUŻ SIĘ BĘDZIE DZIAŁO U CIEBIE Z wodą niestety nie zawalczysz już , chyba, że na własne potrzeby małą studnię wykopiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.03.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 MADZIU, GRATULACJE, TERAZ JUŻ SIĘ BĘDZIE DZIAŁO U CIEBIE Z wodą niestety nie zawalczysz już , chyba, że na własne potrzeby małą studnię wykopiesz DZIEKUJE Jeszcze tylko 2 tygodnie i do dziela ..................a tymczasem juz sie cos dzieje,bo bedziemy mieli prund ,garaz no i dzialka juz wyznaczona!! (prawie caly las u nas na dzialce )a sasiedzi nazywaja go Parkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.03.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Madzia, gratuluje pozwolenia na budowe. No teraz, to juz z gorki:) DZIEKI Teraz to sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 30.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No to niezłe klocki macie już na starcie Ale jak z siłą wodospadu pokonacie następne przeciwności losu. Ja też sporo wydzwaniałam do energetyki w Środzie. Tak chyba z 6 numerów telefonów mi zostało w komórce i pamięć o guru ZE w ŚŚ dwojga imion Nie poddawaj się! Trzymam kciuki Poddawac?? ani mi sie sni jestesmy coraz blizej,z kazdym dniem jeszcze bardziej mi siemarzy moj domek To miało zabrzmieć inaczej Również gratulacje z okazji otrzymania PNB! Wiosna w pełni to teraz u Was będzie się działo, oj będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.03.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Wielu radosnych i niepowtarzalnych chwil na Święta Wielkanocne,serdecznych spotkań rodzinnych przy świątecznym stole,przyjaznych rozmów, miłych gestów i wszelkiej pomyślności życzy...Alunek http://buhh.pl/kartki/7/88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts