jessi 31.03.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/2115505wzo90vh5d1.gifWESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.03.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/33090455_wielkanoc_stroik__3_.jpg wesołych Świąt Wielkanocnych spędzonych w cieplej, rodzinnej atmosferze życzy kasiulakp ze swoją rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 31.03.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 DZIEKUJE ZA ZYCZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.04.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Hej nie wiem, czy dotarła do Ciebie moja ostatnia PW - daj mi proszę znać, czy jesteś nadal zainteresowana tymi kręgami i kiedy zamierzasz je odebrać, ok? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 09.04.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Hej nie doszla i ja rowniez nie moge Ci przeslac na PW,odbierzemy w przyszlym tygodniu i przepraszam ze tak dlugo nie dawalam znac w tej sprawie ,ale mielismy troszke przebojowo ze studnia,ale i tak chcemy te kregi .W poniedzialek dam znac ,w ktory dzien odbierzemy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.04.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Dobrze, że chociaż tą drogą udaje nam się skontaktować :)Mam nadzieję, że masz spisany mój tel. a jeśli nie, to jakoś się dogramy w tym kanale:) PozdrawiamM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 12.04.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dobrze, że chociaż tą drogą udaje nam się skontaktować :)Mam nadzieję, że masz spisany mój tel. a jeśli nie, to jakoś się dogramy w tym kanale:) Pozdrawiam M. Jezeli moge ,to prosze o adresmailowy lub telefon ,bo nie mam.Kregi bierzemy 100%,tylko czeka,y na przyczepke od mojego taty .Najwyzej maz wpadnie i da zaliczke w piatek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.04.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Jak sobie spiszesz, to go wykasuję Ale nie wiem, jak wy władujecie te kręgi na przyczepkę? do nas to dowoził hds... i mam nadzieję, że przyczepka dość spora? chyba że weźmiecie na dwa razy? a wpaść możecie w każdej chwili obejrzeć towar - i upewnić się, że Wam pasuje pozdrowienia! Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez Tatarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 13.04.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Mamy telefon,mozna kasowac,przyczepka jest duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.04.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 wykasowałam, czekam na kontakt, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.04.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 acha, bo ciągle zapominam o tym napisać: masz przepiękną trikolorkę, a ja mam szylkretkę i drugą szaro-burą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 14.04.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 acha, bo ciągle zapominam o tym napisać: masz przepiękną trikolorkę, a ja mam szylkretkę i drugą szaro-burą Dzieki za komplement dla mojej KICI.........pochwal sie swoimi puszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 nie mam nigdzie na zewn. serwerze ich zdjęć, a z kompa się chyba nie da wrzucić bezpośrednio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.04.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 hej Magda i jak tam z budową ruszyliscie z domkiem ??? może jakies fotki juz masz pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 15.04.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Plakac mi sie chce i juz nie wiem co robic:( Zamowilismy material przez Krzysztofa Bycio z firmy ALLBUD ,podpisalismy umowy,ktore maly wszystko zabezpieczyc.Facet nie odbiera zadnych telefonow ,albo wylancza go na cale dnie ,tlumaczac sie pozniej droga mailowa,albo SMS em ,ze to kontrola ,to cos innego ,ze jeszcze nie ma kopletnego towaru a z magazynu nie wydadza czesci i tak caly czas.Juz 4 razy ustalal termin dostawy i do zadnego sie nie dostosowal.Material mial byc juz przed Swietami i dalej nic.Nie ma odwagi zadzwonic tylko sms y i maile ,w ktorych kreci jak opetany.Poza tym informacje o tym ze towaru nie bedzie wysyla po godzinie w ktorej miala byc dostawa,i ma kompletnie gdzies ze ktos zarywa dzien ,jedzie 80km na darmo .Facet jest OSZUSTEM!!!!!!!!!!!!!! i juz sie nie boje tego slowa uzyc Dzisiaj zakladam sprawe w Sadzie ,ale czy to cos da?????????:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 15.04.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Plakac mi sie chce i juz nie wiem co robic:( Zamowilismy material przez Krzysztofa Bycio z firmy ALLBUD ,podpisalismy umowy,ktore maly wszystko zabezpieczyc.Facet nie odbiera zadnych telefonow ,albo wylancza go na cale dnie ,tlumaczac sie pozniej droga mailowa,albo SMS em ,ze to kontrola ,to cos innego ,ze jeszcze nie ma kopletnego towaru a z magazynu nie wydadza czesci i tak caly czas.Juz 4 razy ustalal termin dostawy i do zadnego sie nie dostosowal.Material mial byc juz przed Swietami i dalej nic.Nie ma odwagi zadzwonic tylko sms y i maile ,w ktorych kreci jak opetany.Poza tym informacje o tym ze towaru nie bedzie wysyla po godzinie w ktorej miala byc dostawa,i ma kompletnie gdzies ze ktos zarywa dzien ,jedzie 80km na darmo .Facet jest OSZUSTEM!!!!!!!!!!!!!! i juz sie nie boje tego slowa uzyc Dzisiaj zakladam sprawe w Sadzie ,ale czy to cos da?????????:(:( hej Magda przykra sprawa a wpłaciłaś mu zaliczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 15.04.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Tak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.04.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 A straszyłaś go już konsekwencjami? Może to go obudzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 15.04.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 no to faktycznie nie jest wesołona początek może jakieś pismo od prawnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 15.04.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Napisalam mu 2 maile i 2 sms-y ,bo tylko tak moge mu przekazac informacje ,bo przeciez telefonow nie odbiera a w tej chwili to wylaczyl telefon ,bo dzwonilam pare razy i mial mnie chyba dosyc.Napisalam ,ze wnioslam dzisiaj sprawe do Sadu,ale nic na to nie odpowiedzial.Dalam mu ostrzezenie wczoraj ,ale zadnego odzewu.Wczesniej odpowiadal mi na maila ,zebysmy nie unosili sie honorem(co za skur......syn:( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts