Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Magdy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 597
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dobrze, że chociaż tą drogą udaje nam się skontaktować :)Mam nadzieję, że masz spisany mój tel. a jeśli nie, to jakoś się dogramy w tym kanale:)

Pozdrawiam

M.

Jezeli moge ,to prosze o adresmailowy lub telefon ,bo nie mam.Kregi bierzemy 100%,tylko czeka,y na przyczepke od mojego taty .Najwyzej maz wpadnie i da zaliczke w piatek.Pozdrawiam

Jak sobie spiszesz, to go wykasuję :)

Ale nie wiem, jak wy władujecie te kręgi na przyczepkę? do nas to dowoził hds... i mam nadzieję, że przyczepka dość spora? chyba że weźmiecie na dwa razy? a wpaść możecie w każdej chwili obejrzeć towar - i upewnić się, że Wam pasuje :)

pozdrowienia!

Edytowane przez Tatarak

Plakac mi sie chce i juz nie wiem co robic:(

Zamowilismy material przez Krzysztofa Bycio z firmy ALLBUD ,podpisalismy umowy,ktore maly wszystko zabezpieczyc.Facet nie odbiera zadnych telefonow ,albo wylancza go na cale dnie ,tlumaczac sie pozniej droga mailowa,albo SMS em ,ze to kontrola ,to cos innego ,ze jeszcze nie ma kopletnego towaru a z magazynu nie wydadza czesci i tak caly czas.Juz 4 razy ustalal termin dostawy i do zadnego sie nie dostosowal.Material mial byc juz przed Swietami i dalej nic.Nie ma odwagi zadzwonic tylko sms y i maile ,w ktorych kreci jak opetany.Poza tym informacje o tym ze towaru nie bedzie wysyla po godzinie w ktorej miala byc dostawa,i ma kompletnie gdzies ze ktos zarywa dzien ,jedzie 80km na darmo .Facet jest OSZUSTEM!!!!!!!!!!!!!! i juz sie nie boje tego slowa uzyc Dzisiaj zakladam sprawe w Sadzie ,ale czy to cos da?????????:(:(:(:(

Plakac mi sie chce i juz nie wiem co robic:(

Zamowilismy material przez Krzysztofa Bycio z firmy ALLBUD ,podpisalismy umowy,ktore maly wszystko zabezpieczyc.Facet nie odbiera zadnych telefonow ,albo wylancza go na cale dnie ,tlumaczac sie pozniej droga mailowa,albo SMS em ,ze to kontrola ,to cos innego ,ze jeszcze nie ma kopletnego towaru a z magazynu nie wydadza czesci i tak caly czas.Juz 4 razy ustalal termin dostawy i do zadnego sie nie dostosowal.Material mial byc juz przed Swietami i dalej nic.Nie ma odwagi zadzwonic tylko sms y i maile ,w ktorych kreci jak opetany.Poza tym informacje o tym ze towaru nie bedzie wysyla po godzinie w ktorej miala byc dostawa,i ma kompletnie gdzies ze ktos zarywa dzien ,jedzie 80km na darmo .Facet jest OSZUSTEM!!!!!!!!!!!!!! i juz sie nie boje tego slowa uzyc Dzisiaj zakladam sprawe w Sadzie ,ale czy to cos da?????????:(:(:(:(

hej Magda

przykra sprawa

a wpłaciłaś mu zaliczkę?

Napisalam mu 2 maile i 2 sms-y ,bo tylko tak moge mu przekazac informacje ,bo przeciez telefonow nie odbiera a w tej chwili to wylaczyl telefon ,bo dzwonilam pare razy i mial mnie chyba dosyc.Napisalam ,ze wnioslam dzisiaj sprawe do Sadu,ale nic na to nie odpowiedzial.Dalam mu ostrzezenie wczoraj ,ale zadnego odzewu.Wczesniej odpowiadal mi na maila ,zebysmy nie unosili sie honorem(co za skur......syn:( )