Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Magdy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 597
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja rowniez chetnie zobacze:)

Dzisiaj dopiero mialam wyznaczony domek i moge polecac juz dwie osoby pan koparkowy ,ktory zostal pochwalony przez geodete za zdjecie humusu podobno bardzo rowniutko i pierwszy raz sie z tym spotkal:) a ja pana geodete(bardzo tani 600 zl za wytyczenie budynku i jeszcze znalazl mi wode)

Zrobiłam już zdjęcia, ale nie mam kiedy wgrać w komputer. Tyle się dzieje! Wczoraj znaleźliśmy DZIAŁKĘ SWOICH MARZEŃ. Dobry dojazd, uzbrojona no i ten widok: panorama Doliny Bystrzycy! Mankament? Cena. I rozmiar :( Ale będziemy jeszcze myśleć i pertraktować...

Magda, rób zdjęcia i pokazuj ten swój humus zdjęty oraz wytyczenie domku! :)

Robiłam parę lat temu na zajęciach z ceramiki w domu kultury. Proces wygląda tak: lepi się kafel (garnek, czy co kto lubi) z gliny, suszy, wypala wstępnie, szkliwi, wypala drugi raz i gotowe. Rzecz wymaga profesjonalnego pieca do wypału ceramiki, który osiąga temperatury powyżej tysiąca stopni - w tylu się wypala poszkliwione wyroby.

Tataraku

Nie mam jak tera zabrac tych kregow bo u nas basen na dzialce i nie mam ich gdzie zostawic.Jezeli nie mozesz dluzej czekac ,to sprzedaj komus innemu jak masz chetnych.

Kurcze czarna rozpacz mnie ogarnia leje i leje mam zdarty humus i basen mi sie zrobil ,nie ma jak robic stanu zero(masakra jakas)

Tataraku

Nie mam jak tera zabrac tych kregow bo u nas basen na dzialce i nie mam ich gdzie zostawic.Jezeli nie mozesz dluzej czekac ,to sprzedaj komus innemu jak masz chetnych.

Kurcze czarna rozpacz mnie ogarnia leje i leje mam zdarty humus i basen mi sie zrobil ,nie ma jak robic stanu zero(masakra jakas)

Przy tej pogodzie to i u nas nie zaczną wykopów pod kanalizację, więc mogą leżeć. (Głównie w tym by przeszkadzały, bo leżą "na poboczu").

Były trzy inne osoby zaintersowane tymi kręgami, ale dawno temu, aż mi niezręcznie teraz im o nich przypominać. Niech już może poczekają na Ciebie, aż trochę teren obeschnie, ok?

• 4 weeks później...