MRS.CONSTR. 07.05.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Jak zrobie zdjecia ,postaram sie jutro.Dzisiaj utonely mi kalosze(glina z woda zrobila niezla slizgawke)z tymi garnkami to niezly pomysl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.05.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Co tam garnki. Ja sobie zrobiłam z gliny wszystkie kafle na ściany w kuchni serio, serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.05.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 To pochwal się tymi kafelkami bo jakoś nie mogę sobie tego wypbrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 11.05.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ja rowniez chetnie zobacze:) Dzisiaj dopiero mialam wyznaczony domek i moge polecac juz dwie osoby pan koparkowy ,ktory zostal pochwalony przez geodete za zdjecie humusu podobno bardzo rowniutko i pierwszy raz sie z tym spotkal:) a ja pana geodete(bardzo tani 600 zl za wytyczenie budynku i jeszcze znalazl mi wode) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.05.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Zrobiłam już zdjęcia, ale nie mam kiedy wgrać w komputer. Tyle się dzieje! Wczoraj znaleźliśmy DZIAŁKĘ SWOICH MARZEŃ. Dobry dojazd, uzbrojona no i ten widok: panorama Doliny Bystrzycy! Mankament? Cena. I rozmiar Ale będziemy jeszcze myśleć i pertraktować... Magda, rób zdjęcia i pokazuj ten swój humus zdjęty oraz wytyczenie domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 12.05.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 No dziewczyny czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 12.05.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Jak tylko przestanie lac ,bo nie mam po co jechac na dzialke .Nic nie mozna kopac bo jest strasznie mokro ,wiec czekamy ze wszystkim ,az mnie nerwy ponosza przez ten deszcz.Juz dawno bysmy kopali:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.05.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Co racja, to racja. Pogoda ogólnie wkurzająca na maksa - piękna mamy jesień tej wiosny, można by rzec. Za to ogródka nie trzeba podlewać. Magda, w przybliżeniu kiedy weźmiecie kręgi? Bo mnie sołtyska nęka,że mam sprzątnąć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.05.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Przedstawiam szumnie zapowiadane fotki moich kuchennych kafli: Mam nadzieję, że będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.05.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Madziu, życzę pogody .................. słonecznej Tatarak - jestem pod wrażeniem płytki są śliczne Skąd je masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.05.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Tatarak - jestem pod wrażeniem płytki są śliczne Skąd je masz? Dziękuję "Temi rencami" robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.05.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dziękuję "Temi rencami" robione Jak je robisz? Śliczne, koty w szczególności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.05.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Robiłam parę lat temu na zajęciach z ceramiki w domu kultury. Proces wygląda tak: lepi się kafel (garnek, czy co kto lubi) z gliny, suszy, wypala wstępnie, szkliwi, wypala drugi raz i gotowe. Rzecz wymaga profesjonalnego pieca do wypału ceramiki, który osiąga temperatury powyżej tysiąca stopni - w tylu się wypala poszkliwione wyroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Ooooooo, to już wyższa matematyka Ale na prawdę super Szczególnie te trzy kotki patrzące w stronę słońca dudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.05.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nas z tapogodą też wstrzymuje z robotą Tataraku fajne te kafelki, pełna podziwu jestem - zdolniacha z Ciebie ! Kupuj piec i do dzieła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.05.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nas z tapogodą też wstrzymuje z robotą Tataraku fajne te kafelki, pełna podziwu jestem - zdolniacha z Ciebie ! Kupuj piec i do dzieła ! Mnie i moje dziecko natomiast pogoda rozkłada na łopatki Dzięki za dobre słowo. Na takie rozrywki miałam czas jako bezdzietna mężatka, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 19.05.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Tataraku Nie mam jak tera zabrac tych kregow bo u nas basen na dzialce i nie mam ich gdzie zostawic.Jezeli nie mozesz dluzej czekac ,to sprzedaj komus innemu jak masz chetnych. Kurcze czarna rozpacz mnie ogarnia leje i leje mam zdarty humus i basen mi sie zrobil ,nie ma jak robic stanu zero(masakra jakas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.05.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Tataraku Nie mam jak tera zabrac tych kregow bo u nas basen na dzialce i nie mam ich gdzie zostawic.Jezeli nie mozesz dluzej czekac ,to sprzedaj komus innemu jak masz chetnych. Kurcze czarna rozpacz mnie ogarnia leje i leje mam zdarty humus i basen mi sie zrobil ,nie ma jak robic stanu zero(masakra jakas) Przy tej pogodzie to i u nas nie zaczną wykopów pod kanalizację, więc mogą leżeć. (Głównie w tym by przeszkadzały, bo leżą "na poboczu"). Były trzy inne osoby zaintersowane tymi kręgami, ale dawno temu, aż mi niezręcznie teraz im o nich przypominać. Niech już może poczekają na Ciebie, aż trochę teren obeschnie, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 20.05.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Super Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.06.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Cześć Madziu, właśnie założyłam swój dziennik Zapraszam! A niedawno przejeżdżałam przez "Twoje" Lisowice - bardzo tam przyjemnie! Napisz coś na forum - jak idzie Wasza budowa? Pozdrowienia, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts