kasiulakp 15.06.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 witam po przerwie z dziennika wyczytałam (bo umiem a co ) że już macie pozwolenie i zaczynacie działać Suuuuper... powodzenia życzę Mamy z Lisowicach kolegę... nawet b. dobrego Mieszka w ostatnim domku... w kierunku na Lubin Grześ się zowie.... pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 21.06.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 witam po przerwie z dziennika wyczytałam (bo umiem a co ) że już macie pozwolenie i zaczynacie działać Suuuuper... powodzenia życzę Mamy z Lisowicach kolegę... nawet b. dobrego Mieszka w ostatnim domku... w kierunku na Lubin Grześ się zowie.... pozdrawiam!!! Fajnie ze wpadlas.Rzeczywiscie juz zaczelismy dzialac z czego bardzo sie ciesze:):):)Jak widze postep w pracach(choc nie jest jeszcze imponujacy )to nawet nie czuje zmeczenia.Czy ten domek najbardziej wysuniety to taki w stylu dworkowym??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 21.06.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Fajnie ze wpadlas. Zaglądam tu co jakiś czas I będę jeszcze popatrywać i kibicować Czy ten domek najbardziej wysuniety to taki w stylu dworkowym??????? Nieeee... wiesz gdzie jest to skrzyżowanie ze stopem??!! Jakbyś chciała jechać z Prochowic ( z tego mostku) to możesz na tym skrzyżowaniu jechać prosto, nie skręcając w stronę "zajazdu Marcin" i tą drogą dojedziesz do głównej na Lubin...ona idzie tak na skos... Jakbyś jechała prosto, to po lewej stoją takie domki z lat 80-90, jeden z nich jest taki blado-różowy a ostatni jest jego Nie wiem czy dobrze to wszystko tłumacze... ale to chyba nie aż tak ważne więcej odpisałam na twojego posta u mnie Edytowane 21 Czerwca 2010 przez kasiulakp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.06.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 No to brawo! zaraz będą fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 30.06.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hej Będzie pierwsze zalewanie ! Super! Nawrzucajcie co się da do fundamentów (na szczęście) A zdjęcia będą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.06.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Beda:wiggle:,a co Wy wrzucacie,bo ja pieniazki ryz i cukierki:rolleyes:jak na slubie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.06.2010 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ale dzisiaj skwar,marzy mi sie lezenie nad woda a na horyzoncie praca ,praca i praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.06.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Madziu, a jak zakończyła się sprawa z tym materiałem za który zapłaciłaś ? Trzymam kciuki za lanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 01.07.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 W sadzie sie skonczyla, ma zalozona sprawe......Trzymaj ,trzymaj ja juz sie nie moge doczekac :rolleyes:jak plany przeprowadzkowe????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.07.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Madziu, podchodzę do tej przeprowadzki jak do jeża Nie mam siły znowu się pakować i rozpakowywać, to moja 11 przeprowadzka w całym moim życiu i chyba już dość mam nadzieję, że ostatnia Mam nadzieję, że załatwicie sprawę w sądzie, a ten gad odda kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.07.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Megan, ja się 9 razy przeprowadzałam w czasie studiów, a potem jeszcze 3 Nawet to polubiłam Magda, zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!! Mój mąż stwierdził, że w sumie to nam się te kręgi przydadzą do studni na nowej działce, więc problem się rozwiązał sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.07.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Megan, ja się 9 razy przeprowadzałam w czasie studiów, a potem jeszcze 3 Nawet to polubiłam Magda, zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!! Mój mąż stwierdził, że w sumie to nam się te kręgi przydadzą do studni na nowej działce, więc problem się rozwiązał sam Ufffffffff kamien z serca:)juz sie martwilam ,ze tak nieladnie to wyszlo. Zdjecia beda ,tylko musze na komputer zgrac:rolleyes:.Dla mnie najwazniejsze ,ze juz budujemy.Najchetniej rozbilabym namiot i mieszkala na dzialeczce:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.07.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Madziu, podchodzę do tej przeprowadzki jak do jeża Nie mam siły znowu się pakować i rozpakowywać, to moja 11 przeprowadzka w całym moim życiu i chyba już dość mam nadzieję, że ostatnia Mam nadzieję, że załatwicie sprawę w sądzie, a ten gad odda kasę Pociesz sie ,ze to juz ta ostatnia i w najpiekniejszym miejscu na ziemi.....W DOMU I TO WLASNYM:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.07.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ten gad to dla mnie drazliwy temat,najchetniej powiesilabym go za ja.....(wiadomo o co chodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.07.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 wiadomo, ale dobrze, że nie odpuszczacie - trzeba zawsze reagować w takich przypadkach, bo inaczej się nie wyeliminuje takich "handlowców"; cierpliwości i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.07.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 wiadomo, ale dobrze, że nie odpuszczacie - trzeba zawsze reagować w takich przypadkach, bo inaczej się nie wyeliminuje takich "handlowców"; cierpliwości i powodzenia! Bede walczyla o swoje TALARY do upadlego i nie popuszcze za nic w swiecie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.07.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam, prześledziłam Twój dziennik, widzę, że zaczynamy w podobnym czasie - my właśnie murujemy fundamenty. Też zakładam właśnie dziennik. Trzymam za Ciebie kciuki i będę podczytywać, w końcu jedziemy na tym samym wózku PS. Gdzie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.07.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Czesc :)fajnie ,ze wpadlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 07.07.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Hej Nie mogę zlokalizować zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.07.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 :jawdrop::jawdrop::jawdrop:ja tez nie;) a tak na powaznie to jeszcze chwila i juz cos wkleje,dopiero w sobote mam kierownikana budowie i wtedy wkleje cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts