Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Magdy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 597
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No i jest !!! Pięknie pnie sie do góry, żeby tylko pogoda dopisała to szybciutko będzie stan 0 :) Super cieszą takie zdjęcia, tym bardziej, że znany nam jeden mega problem mieliście.

W poniedzialek zalewamy i bedzie koniec stanu zero,ale nie mam jeszcze zdjec z zasypywania bo mnie nie bylo.W kazdym razie 13 samochodow piachu zasypalo nam juz fundamenty:)W przyszlym tygodniu zaczynamy stawiac scieny:):):):):):):)HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magda! jeszcze raz gratulacje!

Czy mogę Cię prosić o namiary na architekta, który robił Wasz projekt? Chyba też będziemy robić indywidualny. I jeśli można - to ile Was skasował, ok?

pozdrowienia!

Namiary jak najbardzie moge dac,ale mam do niej wiele zastrzezen.Moze nie koniecznie do niej samej,ale do Konstruktorow z ktorymi wspolpracuje.Jednym z bledow ,ktory doprowadzilby z pewnoscia do katastrofy budowlanej byl brak wienca na scianie fundamentowej(po prostu Pani zapomniala go narysowac:eek::eek::eek::eek::eek:)Gdyby nie fakt ,ze maz ma o tym pojecie to nie chce myslec co staloby sie ze scianami salonu.

Kolejny to np.rura wentylacyjne od kominka,ktora mala jakims cudem przechodzic przez zbrojenie (16mm druty i to w miejscu gdzie mial byc brakujacy wieniec:eek:.

Jezeli nadal chcesz numer to daj znac:):):)

Pogodę na razie zapowiadają ładną mimo, że na FM ludzie masowo kupują drewno do kominka z obawy przed wczesną i mroźną zimą. Przy zastosowaniu specjalnych śr. chemicznych można murować nawet przy minusowych temperaturach także jeszcze duużo zdążycie postwić tego roku :)