MRS.CONSTR. 01.04.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witaj Ryska Wczoraj kupilam farby.Wybralam Dulux cafe latte(juz jest na scianie w sypialni i wyglada super),cynamonowy deser i magnolie do kuchni.Farby bardzo wydajne ,ale to chyba dobrze Jezeli o dzialke chodzi to juz wkrotce pojade ,trzeba zaczac robic na niej porzadki. Sama z czasem posadzisz jakichs zielonosci i nie bedzie juz pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.04.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzien doberek w kwietniowy dzień ,przyszłam sie przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 01.04.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dobry ,dobry .Kiepska jestem w opowiadaniu kawalow ,wiec nie zaserwuje niczego na powitanie z okzji 1 kwietnia Fajnie ,ze wpadlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.04.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dzień dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 01.04.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Oj Ja juz powiem Dobry Wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.04.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 witam w tak piekny poranek ty mi lepiej powiedz koleżanko jak tam wasze poczynania z załatwianiem papierków na pozwolenie może juz załatwiliscie cos hihi napisz szybciutko co tam u was sie dzieje buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.04.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Na razie w lesie .Jednak nie ma co sie zalamywac,bo jak rusze z kopyta to wszystkich przegonie ,bo zapal mi rosnie i rosnie a jak sie nie zmiesci w takiej drobnej istocie to trzeba go bedzie jakos spozytkowac. Na razie trzymamy sie planu,mieszkanie ,przprowadzka blizej dzialki i budowa.Chyba wszystko jasne Ale juz marze i marze i planuje i rysuje wszystko co w glowie sie pojawi. Najchetniej pojechalabym na dzialke ,bo tak cieplo i zaczela kosic chocby kosa,ale nie mam jak sie ruszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 02.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witaj!!! Wpadłam sie przywitac do ciebie. Projekt domu wygłada bardzo interesująco. Gdybym nie zdecydowała sie na styl dworkowy to pewnie szukałabym czegos własnie takiego. A tak wogole to my też za oceanem spędziliśmy sporo czasu (ja zdążyłam tam studia zrobić....) Jak zdecydowalismy sie wrócić to pomyślałam ze jak w Polsce to tylko dworek Kolory o ktorych piszesz możesz pooglądać u mnie (Dulux). Magnolię mam np. w kuchni, jadalni i na górze w holu, a cafe late mam w sypialni. Moge ci napisac jeszcze ze dosyc ładnie wygląda jasny beż (pokoj gościnny) i biała czekolada (salon, gabinet). pozdrawiam Was, będę wpadac i życzę mocnych nerwów na czas budowy (...i nie tylko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.04.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzieki za odwiedziny .Wpadaj jak najczesciej. Kciuki sie przydadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.04.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 wiesz co chodziło mi o to kiedy planujecie waszą budowe domku w tym roku czy w przyszłym i co juz macie w tym kierunku zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.04.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 No jasne ,ze w tym .Na dobra sprawe to jak juz zaczne zalatwiac papierki ,to pozniej zostana mi tylko materialy ,bo ekipe juz mam ,ktora byla na dwoch budowach u znajomych . Chociaz to bede miala z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzień dobry Zaraz muszę jechać na budowę.... a mam takiego lenia....Jeszcze muszę poodkurzać.... w domku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.04.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 aaa dzien dobry,nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.04.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 to supe!!! ale sie ciesze może jak dobrze pójdzie to równo zaczniemy hiihih no bo jak my sie wyrobimy z papierkami to chceilibysmy wylac fundamenty jeszcze w tym roku ,a jak sie nie wyrobimy (zalezy od urzędów ) to zaraz na wiosne i to wczesna ihhihi chyba ze zima bedzie łagodna to i wczesniej a jakie papierki macie załatwione ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 aaa dzien dobry,nawet bardzo Podziel się swoją radością.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.04.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Koniec malowania ,ale tylko czesci mieszkania-teraz sprzatanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.04.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 To mi sie podoba Witaj ,fajnie ze wpadles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 02.04.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Puk, puk, można ?) Super działka, drzewka strumyczek, uwielbiam takie klimaty Ja mam w sąsiedztwie starą przyczypę, którą muszę obsadzić drzewami I bardzo interesujący domek, będzie sie tam cudnie prezentował. Nie dość że będziemy sąsiadkami, to jeszcze mamy podobne gusta co do kolorów, właśnie wczoraj też wybrałam caffe late - bardzo fajny kolorek, magnolia też mi się podoba. Trzymam kciuki za powodzenie w załatwianiu formalności, nim się obejrzysz a budowa ruszy pełną parą i tak już będzie co najmniej przez rok, mnóstwo atrakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.04.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Puk, puk, można ?) Super działka, drzewka strumyczek, uwielbiam takie klimaty Ja mam w sąsiedztwie starą przyczypę, którą muszę obsadzić drzewami I bardzo interesujący domek, będzie sie tam cudnie prezentował. Nie dość że będziemy sąsiadkami, to jeszcze mamy podobne gusta co do kolorów, właśnie wczoraj też wybrałam caffe late - bardzo fajny kolorek, magnolia też mi się podoba. Trzymam kciuki za powodzenie w załatwianiu formalności, nim się obejrzysz a budowa ruszy pełną parą i tak już będzie co najmniej przez rok, mnóstwo atrakcji OTWARTE !!!!!!!!!!!!Zawsze mozna , z wielka radoscia witam w swoich dziennikowych progach przyszla sasiadke . Moze kiedys razem pojezdzimy na rowerkach po naszych wioskach i polnych drozkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 02.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Rowniez przyszlam sie przywitac. Tez mam duluxa w domu. W calym to samo, tzn. gora, bo na dole jeszcze nie pomalowalam. Sufity mam pastelowy jasmin, a sciany pastelowa orchidee (chyba). W kazdym razie o ton ciemniejsza sciana.Ale i take bede musiala chyba pomalowac raz jeszcze, zeby odswiezyc, bo jak zakladali mi schody, to tak sie kurzylo i nikt oczywiscie nie pomyslal, ze mozna drewno ciac na dworze. A po co?Dopiero tato im powiedzial, ale i tak wszystko bylo biale.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts