AnetkaS 02.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Jasne, że pojeździmy, w tym rejonie naprawdę są super trasy, niewielki ruch samochodowy, nie to co we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.04.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry w ten u mnie dzeszczowy dzien brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 03.04.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Rowniez przyszlam sie przywitac. Tez mam duluxa w domu. W calym to samo, tzn. gora, bo na dole jeszcze nie pomalowalam. Sufity mam pastelowy jasmin, a sciany pastelowa orchidee (chyba). W kazdym razie o ton ciemniejsza sciana. Ale i take bede musiala chyba pomalowac raz jeszcze, zeby odswiezyc, bo jak zakladali mi schody, to tak sie kurzylo i nikt oczywiscie nie pomyslal, ze mozna drewno ciac na dworze. A po co? Dopiero tato im powiedzial, ale i tak wszystko bylo biale. Pozdr. Super ,ze wpadlas .Moze wrzucisz jakies fotki swojego domku(jezeli masz)chetnie zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 03.04.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Jasne, że pojeździmy, w tym rejonie naprawdę są super trasy, niewielki ruch samochodowy, nie to co we Wrocławiu No- to juz mamy zaklepane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 03.04.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry w ten u mnie dzeszczowy dzien brrr Czesc jessi Moze podrzuce Ci naszego sloneczka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.04.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ja psiara jestem straszna. Sama mam labka. i pewnie na działce tez zamieszka kilka psiorów pozdrawiam i miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 03.04.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ja psiara jestem straszna. Sama mam labka. i pewnie na działce tez zamieszka kilka psiorów pozdrawiam i miłego dnia życzę. Czesc amazonka22 Ja rowniez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.04.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry w ten u mnie dzeszczowy dzien brrr Czesc jessi Moze podrzuce Ci naszego sloneczka??? no to dawaj przyda się i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 03.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Jessi, nie narzekaj, rano bylo slonko. Po poludniu sie rozpadalo i to strasznie. Moze jutro bedzie ladnie. I tak do wtorku pracuje na popoludnie, to mi zuuupeeeelnie nie zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 03.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Magda, chciałaś budować Andromedę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 04.04.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Tak i co najlepsze teraz sobie przypominam ,ze kiedys do Ciebie napisalam z pytaniem o Andromede .Ty tez mialas na nia zamiary ,ale zmienilas zdanie .Jaki ten swiat maly haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 04.04.2009 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Jessi, nie narzekaj, rano bylo slonko. Po poludniu sie rozpadalo i to strasznie. Moze jutro bedzie ladnie. I tak do wtorku pracuje na popoludnie, to mi zuuupeeeelnie nie zalezy . Ellaj ty to zawsze znajdziesz cos pozytywnego i tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 04.04.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Położenie mojej działki względem stron świata nie pozwoliło mi na budowę Andromedy. Ale nadal myślę o tym domku, piekny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 06.04.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 witam miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.04.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Położenie mojej działki względem stron świata nie pozwoliło mi na budowę Andromedy. Ale nadal myślę o tym domku, piekny jest Nam rowniez nadal sie podoba,ale skusilismy sie na bryle bez skosow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.04.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 witam miłego dnia Czesc, dzieki i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.04.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 A, ja mam jutro wolne Ale sie ciesze. Pracowalam chyba z 7 dni bez przerwy, co w moim wieku jest niemozliwoscia. Tak sie pozamienialam, zeby miec dluzszy urlop. To musialam teraz odpracowac Dzisiaj byl u mnie kolejny fachowiec od tynkow zewnetrznych. Moj umowiony juz, ma wolny termin dopiero na sierpien. Ten chyba moze przyjsc juz w maju. Zobaczymy. Wolalabym szybciej... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.04.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 A, ja mam jutro wolne Ale sie ciesze. Pracowalam chyba z 7 dni bez przerwy, co w moim wieku jest niemozliwoscia. Tak sie pozamienialam, zeby miec dluzszy urlop. To musialam teraz odpracowac Dzisiaj byl u mnie kolejny fachowiec od tynkow zewnetrznych. Moj umowiony juz, ma wolny termin dopiero na sierpien. Ten chyba moze przyjsc juz w maju. Zobaczymy. Wolalabym szybciej... Pozdr. Moja droga to nalezy ci sie wypoczynek .Nie mozna sie tak przepracowywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.04.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Prawda... Tez tak uwazam Potem dopiero weekend wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.04.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Prawda... Tez tak uwazam Potem dopiero weekend wolny. Ellaj Jak twoj leniwy dzien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts