Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Magdy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 597
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rowniez przyszlam sie przywitac.

Tez mam duluxa w domu. W calym to samo, tzn. gora, bo na dole jeszcze nie pomalowalam. Sufity mam pastelowy jasmin, a sciany pastelowa orchidee (chyba). W kazdym razie o ton ciemniejsza sciana.

Ale i take bede musiala chyba pomalowac raz jeszcze, zeby odswiezyc, bo jak zakladali mi schody, to tak sie kurzylo i nikt oczywiscie nie pomyslal, ze mozna drewno ciac na dworze. A po co?

Dopiero tato im powiedzial, ale i tak wszystko bylo biale.

Pozdr.

Super ,ze wpadlas :D :D .Moze wrzucisz jakies fotki swojego domku(jezeli masz)chetnie zobacze :)

A, ja mam jutro wolne :D

Ale sie ciesze. Pracowalam chyba z 7 dni bez przerwy, co w moim wieku jest niemozliwoscia.

Tak sie pozamienialam, zeby miec dluzszy urlop. To musialam teraz odpracowac :(

Dzisiaj byl u mnie kolejny fachowiec od tynkow zewnetrznych. Moj umowiony juz, ma wolny termin dopiero na sierpien.

Ten chyba moze przyjsc juz w maju. Zobaczymy. Wolalabym szybciej...

Pozdr.

A, ja mam jutro wolne :D

Ale sie ciesze. Pracowalam chyba z 7 dni bez przerwy, co w moim wieku jest niemozliwoscia.

Tak sie pozamienialam, zeby miec dluzszy urlop. To musialam teraz odpracowac :(

Dzisiaj byl u mnie kolejny fachowiec od tynkow zewnetrznych. Moj umowiony juz, ma wolny termin dopiero na sierpien.

Ten chyba moze przyjsc juz w maju. Zobaczymy. Wolalabym szybciej...

Pozdr.

Moja droga to nalezy ci sie wypoczynek :) .Nie mozna sie tak przepracowywac :roll: