ellaj 07.04.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nic nie robie. Siedze w Internecie, oczywiscie. Pozniej pojade chyba na zakupy. Po jajka... To juz na swieta. Wieje i nas niemilosiernie znowu, ale chociaz jest sloneczko. Najgorsze, ze teraz 3 dni mam na 6 rano!!! Wyobrazasz sobie. Nienawidze, bo nie moge sie podniesc z lozka, ale o 13.30 jest super. Wszyscy zostaja w pracy, a ty sobie idziesz do domu Extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.04.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nic nie robie. Siedze w Internecie, oczywiscie. Pozniej pojade chyba na zakupy. Po jajka... To juz na swieta. Wieje i nas niemilosiernie znowu, ale chociaz jest sloneczko. Najgorsze, ze teraz 3 dni mam na 6 rano!!! Wyobrazasz sobie. Nienawidze, bo nie moge sie podniesc z lozka, ale o 13.30 jest super. Wszyscy zostaja w pracy, a ty sobie idziesz do domu Extra. A u nas taka piekna pogoda.Wszedzie slychac wiercenie i pilowanie .Od razu wiadomo ,ze wiosna przyszla i oby juz nas nie opuszczala. Milego szperania po necie i udanych zakupow jajcarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.04.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 hej,jak tam porządki po remoncie ja chyba utknęłam i nie dam rady dobrze że na Święta wyjeżdżamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 08.04.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 hej, jak tam porządki po remoncie ja chyba utknęłam i nie dam rady dobrze że na Święta wyjeżdżamy Ja tez w samym centrum balaganu ,staram sie sprzatac na bierzaco ,ale nie to bezcelowe Ja rowniez wyjezdzam,wiec nie przejmuje sie tym za bardzo.Najwazniejsze ,ze ladnie wygladaja kolorki na scianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.04.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ja rowniez wyjezdzam,wiec nie przejmuje sie tym za bardzo.Najwazniejsze ,ze ladnie wygladaja kolorki na scianach Witam szczęśliwy człowieku. Ale Ci zazdroszcze tego wyjazdu .... , my nie dość że w domu to jeszcze do nas przyjeżdzają no i do końca kwietnia musimy sie wyprowadzic z naszego mieszkanka do mieszkania które trzeba jeszcze wymalować Jak tam strumyczek ? Pewnie pięknie teraz szumi ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 08.04.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ja rowniez wyjezdzam,wiec nie przejmuje sie tym za bardzo.Najwazniejsze ,ze ladnie wygladaja kolorki na scianach Witam szczęśliwy człowieku. Ale Ci zazdroszcze tego wyjazdu .... , my nie dość że w domu to jeszcze do nas przyjeżdzają no i do końca kwietnia musimy sie wyprowadzic z naszego mieszkanka do mieszkania które trzeba jeszcze wymalować Jak tam strumyczek ? Pewnie pięknie teraz szumi ...... haha...ja tez sie ciesze ,bo nie musze sie wysilac ze sprzataniem ,zwlaszcza,ze jeszcze nie koniec remontu. No to nie zostalo Wam wiele czasu ,ale na pewno sie wyrobicie-trzymam kciuki. w strumyczku szumi ,az milo .Szczerze mowiac to bardzo chetnie zajelabym sie juz ogrodem ,no ale coz bede musiala sie wstrzymac.Wiec uprawiam mini plantacje w mieszkaniu.Biedne roslinki ciezko znosza tynkowanie i malowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 08.04.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A, ja na etapie tych tynkow zewnetrzych. Czekam jeszcze na drzwi zewnetrzne i po swietach przyjda mi chyba polozyc gres w kotlowni i garazu. Aha, i panele w jednym pokoju. Na polpietrze. Pozniej przeniose do niego meble, ktore mam na gorze i bede mogla ustawic w pokoju corki kokeshi voxa i w takim jednym, powiedzmy wypoczynkowym, modern. Tez voxa. Jeszcze nie wszystkie skrecilam, bo nie chcialam tego robic w salonie, a potem wtaszczac na gore, np. szafy trzydrzwiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 08.04.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A, ja na etapie tych tynkow zewnetrzych. Czekam jeszcze na drzwi zewnetrzne i po swietach przyjda mi chyba polozyc gres w kotlowni i garazu. Aha, i panele w jednym pokoju. Na polpietrze. Pozniej przeniose do niego meble, ktore mam na gorze i bede mogla ustawic w pokoju corki kokeshi voxa i w takim jednym, powiedzmy wypoczynkowym, modern. Tez voxa. Jeszcze nie wszystkie skrecilam, bo nie chcialam tego robic w salonie, a potem wtaszczac na gore, np. szafy trzydrzwiowe Super, ze jestes juz prawie na finiszu Wrzuc jakies zdjecia wnetrz w moim dzienniku ,chetnie popatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 08.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dobra, ale musze tam wszystko jakos poustawiac. A to nie bedzie wczesniej, niz w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 08.04.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dobra, ale musze tam wszystko jakos poustawiac. A to nie bedzie wczesniej, niz w czerwcu Glowa do gory i tak juz masz z gorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.04.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dzień dobry Monia...wybacz, że tak długo nie wpadałam z wizytą...ale tak strasznie brakuje mi czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.04.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wszystkiego dobrego http://m.onet.pl/_m/f9a8b52a9f0d559ef3d8185c8c00aa07,5,1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 09.04.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dziewczyny, a co Wy juz tak swiatecznie. Jeszcze ...1 dzien zostal. O, matko kochana, ale zlecialo. Jutro musze zaczac juz cos przygotowywac, pomalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 09.04.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam Was Kobietki!! Glamurko nie Monia tylko Magda ,ale tez na M wiec wszystko w porzadku. Kasiu pekne jajeczka-sama malowalas? Ellaj a co dobrego bedziesz robila Pochwal sie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.04.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/kartki-wielkanocne-82.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 09.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Same jaja, oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 09.04.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Same jaja, oczywiscie Czyli niezla jajcara z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 09.04.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Pocwiczylam, a co? Ale wczesniej zezarlam pol czekolady z orzechami i popilam czerwona herbate, zeby sie szybciej strawilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 09.04.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://img220.imageshack.us/img220/2461/001ytv.th.jpg ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT WIELKANOCNYCH WSZYSTKIM ZAGLADAJACYM DO MNIE I NIE TYLKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wesołych Świąt życzy Lidszu z rodzinką http://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Pocztowki/blekitne%20pisanki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts