ellaj 05.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Madzia, robi sie moj gabinet. Polozyli mi juz panele, ale cholender zabraklo trzech i tato musial jechac zamowic. Bede chyba dopiero na piatek Pomalowali sciany. Zmienilam koncepcje i teraz w calym domu chce pastelowy jasmin duluxa. Bylo: pastelowy jasmin na sufut, a pastelowa orchidea na sciany. Musze przemalowac 3 pokoje na gorze. Ale to za jakis czas. Klada tez gres w kotlowni i garazu. Polozyli nawet pod schodami. Jak oni sie tam dostali. Jest bardzo nisko. Poprzedni fachowiec powiedzial, ze nie ma szans. Nie wejdzie tam. A tu prosze... Na zdjeciach wyglada bardzo ladnie. 18 przychodzi fachowiec od elewacji. A co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.05.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Madzia, robi sie moj gabinet. Polozyli mi juz panele, ale cholender zabraklo trzech i tato musial jechac zamowic. Bede chyba dopiero na piatek Pomalowali sciany. Zmienilam koncepcje i teraz w calym domu chce pastelowy jasmin duluxa. Bylo: pastelowy jasmin na sufut, a pastelowa orchidea na sciany. Musze przemalowac 3 pokoje na gorze. Ale to za jakis czas. Klada tez gres w kotlowni i garazu. Polozyli nawet pod schodami. Jak oni sie tam dostali. Jest bardzo nisko. Poprzedni fachowiec powiedzial, ze nie ma szans. Nie wejdzie tam. A tu prosze... Na zdjeciach wyglada bardzo ladnie. 18 przychodzi fachowiec od elewacji. A co u Ciebie? Widze ,ze robota pedzi do przadu ,jak to fajnie miec swoj gabinet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.05.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 witam sie teraz u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.05.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam.I co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.05.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Zimno i nieprzyjemnie Zaraz mam angielski ,troche mozg potrenuje haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.05.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 O, Boze! Ja mam dosyc tego trenowania. 24 na dobe Corke moja zapiasalam do callana. Bardzo zadowolona. W tamtym roku przez dwa miesiace chodzila na kurs w Dublinie. Podobalo jej sie. Rozni ludzie, narodowosci, akcenty. Teraz chodzi we Wroclawiu i za caly rok zaplacilam tyle, co w Dublinie za 2 miesiace. Ale zawsze to nowe doswiadczenie. Roznica niesamowita. Bardzo ladnie mowi i rozumie wszystko. Nie boi sie przede wszystkim. Madzia, milych zajec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.05.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 O, Boze! Ja mam dosyc tego trenowania. 24 na dobe Corke moja zapiasalam do callana. Bardzo zadowolona. W tamtym roku przez dwa miesiace chodzila na kurs w Dublinie. Podobalo jej sie. Rozni ludzie, narodowosci, akcenty. Teraz chodzi we Wroclawiu i za caly rok zaplacilam tyle, co w Dublinie za 2 miesiace. Ale zawsze to nowe doswiadczenie. Roznica niesamowita. Bardzo ladnie mowi i rozumie wszystko. Nie boi sie przede wszystkim. Madzia, milych zajec Dziekuje juz po.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.05.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 O, Boze! Ja mam dosyc tego trenowania. 24 na dobe Corke moja zapiasalam do callana. Bardzo zadowolona. W tamtym roku przez dwa miesiace chodzila na kurs w Dublinie. Podobalo jej sie. Rozni ludzie, narodowosci, akcenty. Teraz chodzi we Wroclawiu i za caly rok zaplacilam tyle, co w Dublinie za 2 miesiace. Ale zawsze to nowe doswiadczenie. Roznica niesamowita. Bardzo ladnie mowi i rozumie wszystko. Nie boi sie przede wszystkim. Madzia, milych zajec Dziekuje juz po.... expresowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 06.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Madzia, widzę że Ty też zalatana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 06.05.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja się cały czas waham między magnolią a jaśminem. Boję się, że jaśmin będzie za jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.05.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 O, Boze! Ja mam dosyc tego trenowania. 24 na dobe Corke moja zapiasalam do callana. Bardzo zadowolona. W tamtym roku przez dwa miesiace chodzila na kurs w Dublinie. Podobalo jej sie. Rozni ludzie, narodowosci, akcenty. Teraz chodzi we Wroclawiu i za caly rok zaplacilam tyle, co w Dublinie za 2 miesiace. Ale zawsze to nowe doswiadczenie. Roznica niesamowita. Bardzo ladnie mowi i rozumie wszystko. Nie boi sie przede wszystkim. Madzia, milych zajec Dziekuje juz po.... expresowo ekspresowo ,bo to szybkie korki dla madrego dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.05.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja się cały czas waham między magnolią a jaśminem. Boję się, że jaśmin będzie za jasny. Ja tez mialam taki dylemat ,a nie chcialam zeby bylo za jasno i mdlo wiec zdecydowalam sie na magnolie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 10.05.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Madzia, co u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 10.05.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Witam, Ja mialam pastelowy jasmin duluxa na sufitach, a na scianach pastelowa orchidee. O ton ciemniejsza. Wygladalo extra. Ale teraz cos mi sie koncepcja zmienila i chce wszystko pomalowac jasminem. Wszystkie pokoje z sufitami. Jednym kolorem. W jednym juz tak zrobilam. Baaardzo mi sie podoba. Ale dzisiaj piekna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.05.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 dzien dobry ,witam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 12.05.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam witam ,w sumie to juz nie rano ale lepiej pozno niz wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 14.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Strasznie mi się twój domek podoba i sama chciałam go mieć ale stanowczo nie jest dla mnie (nie ta powierzchnia działki, nie to zagospodarowanie terenu i nie te koszty budowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 14.05.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Strasznie mi się twój domek podoba i sama chciałam go mieć ale stanowczo nie jest dla mnie (nie ta powierzchnia działki, nie to zagospodarowanie terenu i nie te koszty budowy) Dziekuje Mam nadzieje ,ze sie nie okaze ,ze to rowniez dom nie dla mnie ,bo cos z dzialka nie tak.Jeszcze tego nie sprawdzalam,ale mam nadzieje ze dzialka wystarczajaco duza ,bo 11ar z nachyleniem dachu tez nie powinno byc problemow ,bo niedaleko nas stoi dom (podobny dach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 14.05.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam.U mnie juz plytkarze koncza garaz i kotlownie.W nastepnym tygodniu wkracza ekipa od elewacji.W koncu ten dom bedzie jakos wygladal. Mam nadzieje, ze wyjdzie super.Musze kupic plytki klinkierowe na cokol, ale to w czerwcu, bo w czerwcu beda kladli tynk kolorowy, tzn. baaardzo jasny, prawie bialy. Chociaz wczoraj dostalam probki od pana i podoba mi sie taki jasniutki popietaty. Prawie bialy, z takim lekkim odcieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 15.05.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witam. U mnie juz plytkarze koncza garaz i kotlownie. W nastepnym tygodniu wkracza ekipa od elewacji. W koncu ten dom bedzie jakos wygladal. Mam nadzieje, ze wyjdzie super. Musze kupic plytki klinkierowe na cokol, ale to w czerwcu, bo w czerwcu beda kladli tynk kolorowy, tzn. baaardzo jasny, prawie bialy. Chociaz wczoraj dostalam probki od pana i podoba mi sie taki jasniutki popietaty. Prawie bialy, z takim lekkim odcieniem. Wrzuc zdjecia ,jak skoncza Jestem ciekawa efektow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts