jessi 15.05.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dobry wieczor. Oj, cos w domu nie zadowoleni z tych plytkarzy Nie za rowno. A, tak dobrze sie zapowiadalo. 20. chyba przychodzi pan Radek od tynkow. Zamowil juz material. W czerwcu, jak bede musze kupic plytki klinkierowe Stratus na cokol. Cholera, teraz mnie mecza te plytki w garazu i kotlowni. Komus sie wydaje, ze jak to garaz, to moze byc tak sobie. A ja chcialam w kotlowni miec silownie. Zobaczymy, moze nie jest tak zle. Chcialam, zeby polozyli mi jeszcze gres przed glownym wejsciem i ten sam w ogrodzie zimowym (antracytowy - paradyz montana), ale bede musiala poszukac kogos innego. Najgorsze, ze mnie nie ma w domu i nie moge przypilnowac i posprawdzac. A, upierdliwa jestem do bolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.05.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 cześc Madziu ,ja Ci mija niedziele ,a jak idą sprawy papierkowe z pozwoleniem na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 17.05.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 cześc Madziu ,ja Ci mija niedziele ,a jak idą sprawy papierkowe z pozwoleniem na budowe Sprawami papierkowymi zajmiemy sie dopiero w wakacje,bo teraz mamy inne rzeczy na glowie,ale mysle ze szybko zleci Za to widze ,ze u ciebie na dobre sie zaczelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.05.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 18.05.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dzień dobry. Nawet bardzo dobry Witaj Glamurko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.05.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dzień dobry. Nawet bardzo dobry Witaj Glamurko Co to za radość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.05.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dzien doberek Madziu ,jest tam kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 22.05.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 dzien doberek Madziu ,jest tam kto jest dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 22.05.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzień dobry - witam w piątek początek łikendziku Czas wolny zaplanowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 22.05.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzień dobry - witam w piątek początek łikendziku Czas wolny zaplanowany ? U mnie wolne od jutra plany sa na lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 22.05.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ale zazdroszcze Wolne to ja mam od spraw zawodowych ale w domu to normalnie pobojowisko Jak sprawy z budowaniem ? Jakieś postępy w papierologii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 22.05.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ale zazdroszcze Wolne to ja mam od spraw zawodowych ale w domu to normalnie pobojowisko Jak sprawy z budowaniem ? Jakieś postępy w papierologii ? Zaczynamy dopiero w wakacje bo teraz troche innch spraw na glowie,no ale lepiej pozno niz wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 22.05.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ale zazdroszcze Wolne to ja mam od spraw zawodowych ale w domu to normalnie pobojowisko Jak sprawy z budowaniem ? Jakieś postępy w papierologii ? Co masz na mysli piszac pobojowisko ,czyzby sie cos zawalilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 22.05.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cały tydzień zleciał nawet nie wiem kiedy. W domu nic nie ruszone i już nabrało mocy na sprzątanie Anetka pewnie zaraz będzie w swoim domku na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 22.05.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cały tydzień zleciał nawet nie wiem kiedy. W domu nic nie ruszone i już nabrało mocy na sprzątanie Anetka pewnie zaraz będzie w swoim domku na stałe Szczesliwa kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzień dobry Na reszcie się pojawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 22.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No, Madzia w koncu... U mnie juz zaczeli tynkowac, tzn. zaczeliby dzisiaj, ale lalo, jak z cebra. Pozakladali folie na okna i drzwi, rusztowania i czekam do jutra. Podobno ma byc pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 23.05.2009 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 No, Madzia w koncu... U mnie juz zaczeli tynkowac, tzn. zaczeliby dzisiaj, ale lalo, jak z cebra. Pozakladali folie na okna i drzwi, rusztowania i czekam do jutra. Podobno ma byc pogoda To superasnie ,oby pogoda dopisywala,bo jak leje to nie ma zmiluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 23.05.2009 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Dzień dobry Na reszcie się pojawiłaś Pojawiam sie i znikam... Glamurko,ja jestem prawie kazdego dnia tylko nie zawsze pozostawiam po sobie slady. Wczoraj bylam u Ciebie ogladac ,nowa lodowke ...bardzo mi sie podoba!! Juz pisalam ,ze trafiasz w moj gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts