Gość 29.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 obawiam sie jednak Kriss, ze we wczesniejszym poście miałeś racje, tzn. tak długie lecące przez kilka pustaków pęknięcie moze swiadczyć, ze nie tylko tynk ale sciana tez pękła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alfzmelmack 31.03.2009 02:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Wiem już skąd te pęknięcia A więc dokładnie w okolicy tych dwoch miejsc stawialem (opieralem o sczyt scianki dzialowej) drabine drewniana i po niej wchodzilem na strych. Choc nie jestem ciezki (70 kg +30 kg drabina) to jednak gdy panowie nalozyli tynk a ja po drabinie smigalem na gore wywolalo to jakies naprezenia ktore po wyschnieciu ukazaly sie światłu dziennemu Skoro wiem już co jest przyczyną jak teraz ją uleczyc. czy wystarczy zaszpachlowac te miejsca czy oderwac pasek szerokosci 10 cm polozyc siatke i na nowo tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.03.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 wystarczy zaszpachlowacp.s.dobrze, ze przyczyna pęknięc okazała sie błacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts