monisien 28.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Drodzy forumowicze. Trwają negocjacje odnośnie tego, co mamy dać w salonie na podłogę. Zastanawiam się nad płytkami w kolorze drewna + ogrzewanie podłogowe.Mój połówek się nie zgadza, bo mówi, że jak się zepsuje ogrzewanie podłogowe, to trzeba całą podłogę rozwalać... Jak to wygląda? Czy połówek ma rację?Co się dzieje, jak się zepsuje ogrzewanie podłogowe?Nie wiem dokładnie jak to działa i nie wiem w sumie co tam się może zepsuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 28.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Nie wiem dokładnie jak to działa i nie wiem w sumie co tam się może zepsuć... To może warto się z tym zapoznać a potem pytać. Rurka w betonie ma małe szanse sie pospuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VPS 28.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Rury do grzejników są również pod wylewką lub pod tynkiem. Co zrobisz jak się zepsuje ?Woda zimna i ciepła jest również pod wylewką lub pod tynkiem. Co zrobisz jak się zepsuje ?Montuję instalacje grzewcze zawodowo i zapewniam Cię nie masz czego się obawiać. Niezależnie jakiej firmy będą rury trzeba przestrzegać prawidłowej technologi montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts