e-Mandzia 01.04.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 są tacy co kładli papę i pisali o smrodzie - może kładli papę na lepik... nie wiem Nie słyszałam, aby papę termozgrzewalną kładziono na lepik - jaki byłby sens, skoro poszczególne pasy zgrzewa się ze sobą. Nam radzono, aby smarować szlichtę dysperbitem (salon tak zrobiliśmy), co niektórzy zalecali dodatkowo posypać jeszcze piaskiem - też pytam po co ? Utwierdziłam się w tym przekonaniu, jak sąsiad - doświadczony inżynier budowlany, praktyk, nie teoretyk z dyplomem, też zadał mi to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 01.04.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 co niektórzy zalecali dodatkowo posypać jeszcze piaskiem - też pytam po co ? Utwierdziłam się w tym przekonaniu, jak sąsiad - doświadczony inżynier budowlany, praktyk, nie teoretyk z dyplomem, też zadał mi to pytanie to że sąsiad praktyk nie wiedział po co utwierdziło Cię w przekonaniu że nie wiesz? w sumie coś w tym jest... myślę że ma to sens jak chudziak jest niedbale wylany ze sporymi dołkami no ale ja jestem tylko inżynier niebudowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 01.04.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 co niektórzy zalecali dodatkowo posypać jeszcze piaskiem - też pytam po co ? Utwierdziłam się w tym przekonaniu, jak sąsiad - doświadczony inżynier budowlany, praktyk, nie teoretyk z dyplomem, też zadał mi to pytanie to że sąsiad praktyk nie wiedział po co utwierdziło Cię w przekonaniu że nie wiesz? w sumie coś w tym jest... a nie ładnie, nie ładnie, tak zdanie wyrywać z kontekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 01.04.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no ale ja jestem tylko inżynier niebudowlany Jest zasadnicza różnica między inżynierem budowlanym, który oprócz dyplomu posiada też wiedzę i praktykę, a tym który posiada dyplom - nie ma wiedzy i praktyki. Znam jednych i drugich i wiesz co zauważyłam - a mianowicie to, że Ci drudzy najwięcej mają do powiedzenia PS Np. moja Pani kierownik, zaleciła mi położenie papy termozgrzewalnej pod zasypkę fundamentową - dasz wiarę ? Najpierw zareagowałam tak: , potem tak: , a na końcu nawet nie mogłam zrobić tak: , bo miałam pełną świadomość, że umówiłam się tylko na wpisy w dzienniku z pieczątką, a właściwie na przepisywanie tego, co ja napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts