asizo 16.11.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 u mnie były już wybite dwa otwory po jednej i drugiej stronie w zależności od tego na którą stronę chcesz zmontować zlew, a potem w tym drugim otworze montuje się takie pokrętło które zamyka odpływ w zlewie, czyli pomysłowo a fragranit to bardziej takie tworzywo. zuza, u mnie był otwór na baterię i otwór na na to pokrętło właśnie. Ale obok otworu na baterię i obok otworu na pokrętło były jeszcze podfrezowania do ewentualnego wybicia. Jeden, ten obok baterii, wybity został właśnie na dozownik. Fragranit to takie bardziej tworzywo - racja. W Blanco nazywa się to Silgranit - jeden pies. http://www.spuelenshop24.de/shop/images/BLANCO/Blanco%20Silgranit/Blanco%20Metra%206%20S%20Compact/blanco-metra-6-s-compact-anthrazit.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuza74 16.11.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 dzięki dziewczyny, powiem szczerze, że przed montażem nie zauważyłam żadnego frezu do wybicia i po waszych wpisach zwatpiłam ale teraz pooglądałam jeszce zlew od spodu ( z latarką) i nie ma żadnych podfrezowanych otworów:( a zdjęcia z zamontowanym dozownikiem widziałam, może trzeba było przy zmówieniu zaznaczyć, żeby wybili dodatkowy otwór. Jednak napiszę do serwisu (już raz do nich pisałam w sprawie ich pasty twister do czyszczenia zlewów, na stronie polecali ją i do stalowych i granitu a o fragaranicie ani słowa, więc się musiałam upewnic:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz_wedas 17.07.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) Z dozowników do płynu polecam dozowniki marki Villeroy&Boch. Sam jestem szczęsliwym posiadaczem takiego dozownika i jestem bardzo zadowolony. [moderowano ] http://www.agd-market.pl/images/mini2/7f780fcfed72767128b06f0f218fcf9d.jpg Edytowane 17 Lipca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawkowabuba 17.07.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 uzytkuje dozownik blanco i jestem bardzo zadowolona..nic sie nie dzieje przy zlewie nie stoja butelki z plynem-zawsze porzadek..wczesniej mialam 2 dozowniki made in china - nie polecam wytrzymuja do ok roku a pozniej tragedia. rodzice rowniez maja blanco i uzywaja juz 7 lat o, u mnie w domu też jest blanco. został zainstalowany po tym, jak inny dozownik no name zaczął po prostu rdzewieć. teraz nie ma tego problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria1005 18.07.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) Ja w łazience mam taki:http://www.merida.com.pl/photos/4q71f2mjgkwe9h6i815s.jpgSłuży mi już dobre kilka lat, łatwo utrzymać go w czystości i łatwo nalewa się do niego mydła. Jestem bardzo zadowolona. Edytowane 18 Lipca 2013 przez joliska Zdjęcie zamiast linku do sklepu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s.nowakowska 24.07.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Ja mam Franke Comfort i jestem bardzo zadowolona, chociaż sprawdzalam dzisiaj na allegro i cenowo to raczej średnia półka niż niższa. W każdym razie sprawdza się, planuję zakupienie drugiego do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.10.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Alez wy jesteście minimalistki. Proszę, może takie: http://image.ceneo.pl/data/products/6668468/i-umbra-saddle-uchwyt-na-myjke-czerwony-330210-505.jpg /QUOTE] Mam rok i nie polecam zachdzi to czarnym grzybem nie do wyczyszczenia szukam innego rozwiązania, bo po dwóch latach zepsuł mi się dozownik do płynu . Teraz szukam dwa w jednym coś na płyn + schowek na szmatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona878 20.10.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 a ja kupiłam ostatnio w biedronce takie pastelowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts