Perłóweczka 03.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 niemiałam nic przeciwko kobietą do póki nie natrafilismy na przebiegłą panią szefową firmy budowlanej panią już podziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterpan 05.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Moją piwnicę, kominy, wylewki, podłogi, elewacje piwnicy, prace ziemne - wykonywała firma zarządzana przez kobietę. Jak na razie dom (drewniany) stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.05.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 mnie by nie przeszkadzało chociaż jako inwestorka wolę z facetami rozmawiać ale wiem, że takich inwestorek jest mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkowska 06.05.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 równouprawnienie - do tego przecież dążymy, nie? nie płeć jest ważna, tylko doswiadczenie, budowlane "portfolio", umiejetnosc nawiazania kontaktu z klientem itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka26 07.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Wolałabym współpracować z kobietą (ale niestety nie było mi to dane), ponieważ ja decydowałam jak dom będzie wyglądał, jakie spełniał funkcję co gdzie ma być i jak zrobione. Niestety trafiłam na mężczyznę który....mnie dyskryminował...inwestorkę, otóż gdy mu mówiłam co i jak strasznie się pieniaczył, ale gdy mąż powtórzył to samo...słowo w słowo - to nie było problemu więc w połowie budowy, mój mąż robił za "głuchy telefon" mówiłam co i jak a on przekazywał wykonawcy...Gdybym miała budować jeszcze raz będę szukać "wykonawczyni". Może wyda się Wam to dość drastyczne, ale od współpracy bardzo wiele zależy i to prawda że kobieta bardziej dba o szczegóły i umie wyprzedzać decyzję, myśli etapowo....mężczyzna koncentruje się na tym co tu i teraz, a budowa to wieloetapowe przedsięwzięcie. Więc mam nadzieję Vivvi że uda Ci się rozwinąć swoją firmę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 09.05.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 jestem kobietą i do tego, dopust boży, kobietą , która pracuje jako elektryk od kilkudziesięciu lat.pracuję w dużej firmie ale zdaża mi się czasem z doskoku wykonywać rózne prace dla indywidualnych inwestorów na róznych obiektach.(domki jednorodzinne też się zdarzają) dlatego wiem o czym piszesz. ale z perspektywy czasu to już tak się zdystansowałam do pewnych rzeczy że teksty typu:Cooooooo , BABA ELEKTRYK to mnie normalnie śmieszą. a obserwowanie reakcjii niektórych panów zwłaszcza, to dobra zabawa. Życzę powodzenia w budowie własnej firmy.W swoje zainwestować zawsze warto i czas i pieniądze i serce.Jak zaczniesz to później pójdzie opinia od człowieka do człowieka i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 09.05.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ale wiecie, ten temat dał mi do myślenia - juz chyba wiem dlaczego inwestorzy patrzą na mnie z wyrazem powątpiewania wypisanym na twarzy, gdy ja opowiadam o kostce brukowej i murkach oporowych szkoda że nie widzisz min co poniektórych jak opowiadać zaczynam o tablicach bezpiecznikowych, odgromówkach, zabezpieczeniach przepięciowych i różnicowo-prądowych, grupach połączeń transformatorów itp. jazdę mam czasem na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts