marcin2331 29.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 "Fachowcy z wieloletnim doświadzeniem" zamontowali mi odwrotnie kształtki kominowe w kominie systemowym. Oczywiście mieli 3 instrukcje - stawiali dziesiątki takich kominów i znają się na tym jak nikt inny. Po 2 mcach od uruchumienia komina zaczeły pokazywać się plamy z sadzy. Diagnoza u producenta - odpowiedz - natychmiastowa - odwrotnie zamontowane kształtki - wypustkami do góry zamiast na dół. Naprawa - rozbiórka nowego komina i postawienie na nowo nowego ! Czy ktoś miał podobny problem?Dodam, że komin jest podwójny do tego 4 wentylacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 29.03.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 To masakra jakaś Dlatego powiedziałem sobie, że na pewno będe przy stawianiu komina i z instrukcją w ręku będe sprawdzał czy wszystko robią jak należy. PS. Ci z wieloletnim doświadczeniem sa najgorsi bo przecież wszystko wiedzą i instrukcją to on se może du...e podetrzeć. Tak mi kiedyś jeden powiedział jak dawałem mu instrukcje montażu drzwi wewnętrznych. I oczywiście ościeżnice rozepchało. Echh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts