remo0 29.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witam, wszystkich serdecznie, jest to moj pierwszy post i pierwsze wejscie na forum wraz z zonka, rozpoczynamy budowe naszego pierwszego domku w okolicach Radzymina koło W-wy. Jako ze jest to nasza pierwsza budowa zamierzamy nasze braki w doswiadczeniu, wiedzy eksperckiej i wogole obycia z budowa uzupelniac poprzez to jakze bogate forum, gdzie wielu z Was zechcialo sie podzielic swoja wiedza i doswiadczeniem. od srody tj 01.04.2009 majster wchodzi na plac budowy, mam nadzieje ze nie zechce nam zrobic dowcipu aaa, zamierzamy zrealizowac projekt Verona z "krajobrazow". ps: mam nadzeje ze czas, pozwoli mi na umieszczanie wpisow dotyczacej naszej budowy i oczywiscie jesli ktos ma jakies pytania, prosze smialo, czy to na forum czy na priva. ps1: mam nadzieje ze pisanie bez polskich ogonkow jest dopuszczone na forum?jeszcze sie nie zapoznalem z regoulaminem pozdrawiam serdecznie remo0 a teraz uciekam zapoznac sie z watkami, a nuz ktos rowniez realizuje podobny projekt, albo zrealziowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 30.03.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 witaj, bardzo ładna ta Verona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remo0 30.03.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 najladniejsza czesc remo0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts