wampir 29.03.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witam.Szukalem po necie, ale ciezko znalezc cos na tyle konkretnego by moc zaufac cenom, ale moze ktos z forum bedzie w stanie pomoc.Otoz interesuje mnie wybudowanie malutkiego domku, ktory w przyszlosci stalby sie goscinnym, jednak w poczatkowej fazie budowy glownego domu mialby pozwolic na przemieszkanie okresu budowy. Dom w zalozeniu mialby miec ok 40-50m2. Z tego co widzialem to chyba najtaniej wychodzi domek kanadyjski. Czy ktos jest w stanie powiedziec ile moze wyniesc taka budowa? Generalnie zalezy mi by to zrobic jak najtanszym kosztem, wiec nie bedzie to nic fikusnego, a wykonczenia pewnie beda w miare tanim kosztem. Chodzi mi tu o koszt bez przylaczy - od 0 do stanu w ktorym bedzie mozna tylko wniesc meble i zamieszkac.Czy poza postawieniem domu w stanie deweloperskim dochodza jeszcze jakies koszty, czy jest to stan w ktorym mozna sie wprowadzac (nie trzeba malowac, wykanczac podlog itp)?Czy taki domek mozna normalnie ogrzewac gazem?Wiem ze cena glownie zalezy od miejsca, generalnie ma to byc polozone w okolicach warszawy (ok 30 km), ale w obecnej chwili najbardziej mnie interesuje koszt orientacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wampir 29.03.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Znalazlem tez cos takiego, co o tym myslicie?http://www.bastpol.com.pl/domy%20drewniane%20oferta%20z42.htmCzy w czyms takim da sie przemieszkac zime? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merols 28.04.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Może to ci pomoże ustalić zakres i cenę domu http://www.firmakubus.pl/standardy_szkieletowej.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts