anula001 29.03.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 jaki piec wybrać viadrus żeliwny bez podjnika czy piec zwykły z podajnikiem tłokowym????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeanpascale 29.03.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 anula napisz troszke wiecej szczegółów,jaki dom , jaka instalacja ile powierzchnii do ogrzania jakie ocieplenie itd bo narazie zadałaś pytanie typu jaki samochód kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula001 29.03.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 dom ma 180m2 ,zbudowany z poroterm 44 , ocieplony cały dach,na dole bedzie ogrzewanie podłogowe,na gorze grzejniki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.03.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Zrozumiałam , że wchodzi w grę piec na węgiel? Piec z podajnikiem jest wygodny o tyle, że węgiel ładujesz raz za jakiś czas (latem na CWU na miesiąc , w zimie na CWU i CO ładowaliśmy raz na 5 dni) tylko popiół wybierasz częściej . Minus to cena ekogroszku . Także na początku nerwówka z ustawieniami - bajecznie proste toto nie jest- ale do zrobienia . Ja mam dom 130 m pow.użytkowej , kupiłam żeliwną Fakorę 20 kz eko. Daje rade. Nie wypowiem się o piecach węglowych bez podajnika bo się nie znam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts